| Lonelygirl a întrebat:

Cum sa ii spun prietenului meu sa se penseze fara sa il jignesc? big grin

8 răspunsuri:
| Blondda a răspuns:

Daca aveti o relatie stransa ii spui pur si simplu " iubi, penseaza-te!:*" si nu se va simti jignit.

| giuly a răspuns:

'eşti păros la ochi...pensează'te'

| yngerash_4642 a răspuns:

Pai il poti lingusi ca i-ar sta mai bine pensat SAU fa un concurs cu el "cine nu plange la pensat"laughing bafta

| andu_9113 a răspuns:

Incearca sa o dai putin in mintea copiilor, sa sa nu se simta jignit : va jucati adevar sau provocare.

| thevilake a răspuns:

"Zici ca ai un bursuc pe ochi...Penseaza-te ca esti urat..." laughing
GLUMEAMMMM Raspunsul adevarat:
"Uite, nu vreau sa te simti jignit, dar parerea mea este ca sprancenele tale sunt putin cam mari blushing Te rog, daca poti si vrei, incearca sa le pensezi"

| Sburatorul a răspuns:

Heey, ce ai zice daca ne-am pensa aman2 in ziua X? sau. Cunosc o tipa care se pricepe la pensat, ce zici, mergem aman2? smug

| danaiubitzik2006 a răspuns:

Penseaza-l chiar tu cand vine o data la tine si fa din asta un jocwinking

| andreea_4761 a răspuns:

Pe iubitul meu eu il pesez,cum am reusit sa il fac sa accepte? pai pur si simplu ne sarutam si se uita in ochii mei si m-am intrebat ca cine ma penseaza si i-am spus ca eu,a doua seara i-am spus (cu o voce asa mai de copil) hm hm vrei sa te pensezsmug (a inteles ca l-m pensat in joacaa) desii el nu avea nevoie de pensat,nici nu am avut ce sa pensez, imi amintesc razand, cand i-am tras primul fir de par a urlat si era rosu la fata si lacrimi in ochirolling on the floor acum sta ca un catelushappy u ai putea sa ii zici in joaca : iubitule te torturez putin? el curios o sa te intrbe: ce? pai de ce? pai cum? iar tu :vezi sprancenele astea frumos ale mele? el:daa tu: pai n hai sa te aranjez smug si va jucati pana il pensezi :* la multi anii >big grin