Daca aveti o relatie stransa ii spui pur si simplu " iubi, penseaza-te!:*" si nu se va simti jignit.
Pai il poti lingusi ca i-ar sta mai bine pensat SAU fa un concurs cu el "cine nu plange la pensat" bafta
Incearca sa o dai putin in mintea copiilor, sa sa nu se simta jignit : va jucati adevar sau provocare.
"Zici ca ai un bursuc pe ochi...Penseaza-te ca esti urat..."
GLUMEAMMMM Raspunsul adevarat:
"Uite, nu vreau sa te simti jignit, dar parerea mea este ca sprancenele tale sunt putin cam mari Te rog, daca poti si vrei, incearca sa le pensezi"
Heey, ce ai zice daca ne-am pensa aman2 in ziua X? sau. Cunosc o tipa care se pricepe la pensat, ce zici, mergem aman2?
Pe iubitul meu eu il pesez,cum am reusit sa il fac sa accepte? pai pur si simplu ne sarutam si se uita in ochii mei si m-am intrebat ca cine ma penseaza si i-am spus ca eu,a doua seara i-am spus (cu o voce asa mai de copil) hm hm vrei sa te pensez (a inteles ca l-m pensat in joacaa) desii el nu avea nevoie de pensat,nici nu am avut ce sa pensez, imi amintesc razand, cand i-am tras primul fir de par a urlat si era rosu la fata si lacrimi in ochi acum sta ca un catelus u ai putea sa ii zici in joaca : iubitule te torturez putin? el curios o sa te intrbe: ce? pai de ce? pai cum? iar tu :vezi sprancenele astea frumos ale mele? el:daa tu: pai n hai sa te aranjez si va jucati pana il pensezi :* la multi anii >
Ibanez întreabă: