| IAMKENNETH a întrebat:

Buna ..cum sa le spun parintilor ca prietenul meu este infiiat ..si este creol. el este ingrijorat ca tata nu ma va lasa sa fiu cu el. mentionez ca familia care la adoptat este o familie bogata, se vede pe el ca are bani si se ingrijeste.
dau fundahappy

7 răspunsuri:
| BLeur a răspuns:

Bună.

Şi dacă e bogat, care este problema? Sunteţi ' morţi ' unul după altul, ce ar mai conta ce zic toţi ceilalţi? De ce nu păstraţi totul secret şi când va veni momentul potrivit să le spuneţi părinţilor?

| corina000 a răspuns:

Sa le-o spui acuma la inceput ca mai tarziu o sa aiba consecinte mai grave.

| AnnnaMarrria a răspuns:

Mai. parintii tai trebuie sa inteleaga, ca nu exista nicio problema daca baiatul se comporta ca atare. Adica nu are comportamentul urat [vorbeste cu fa, injura, este neingrijit] Adica trebuie sa il considere un om normal, pentru ca e. Nu conteaza culoarea pielii happy Atata timp cat comportamentul nu lasa de dorit si va iubiti. happy Va trebui sa inteleaga ca nu e nimic rau in asta!
Cel putin asa cred eu happy
Bafta!

| TheAvenger00 a răspuns:

Buna.

Nu vad care este problema daca le spui parintilor tai ca prietenul tau este infiiat, atata timp cat vorbeste si se comporta frumos cu tine. Si el este tot un om normal pana la urma.
Baftabig grin

Răspuns utilizator avertizat
| Alecsyyya a răspuns:

Buna! Crede-ma, nu conteaza daca e adoptat sau nu, conteaza ce fel de persoana e. Daca e bun cu tine, daca va iubiti si va intelegeti, este OK, asta e tot ce conteaza. Ar trebui sa le spui parintilor tai despre el, ca sa nu afle si ei mai tarziu, si cum este prietenul tau, tu decizi daca iti doresti sa ramai cu el. Iti urez bafta, o sa treceti peste acest mic "hop"! :*

| grab a răspuns:

Incearca sa eviti cuvantul "tigan" cand vorbesti despre el parintilor, si bine inteles fa-i din photoshop nitel whitish la pozele de pe FB.
Altfel, daca totul merge bine si relatia depaseste 3 luni, poa sa se pune si in cur si in cap... e fericirea ta si nu-si pot permite sa ti-o strice!