| AlexCata_9698 a întrebat:

Cum sa procedez?
Am 16 ani si de aproximativ 3 luni am cunoscut o fata. Sa va povestesc pe scurt, cronologic cum au decurs lucrurile.
La inceput vorbeam mult la telefon si pe mess(practic nu cred ca a fost o zi in care sa nu vorbim). Am condus-o si pana in apropiere de casa, am fost si la ea la scoala fara vreun motiv anume, dar niciodata nu s-a nimerit sa fim singuri.
Intre timp si-a bagat coada intre noi un amic de-al ei, caruia de altfel ii placea de ea. Eu i-am spus sa termine, ca daca nu o sa o incurce. El imediat i-a spus ei ce am vorbit si la inceput s-a suparat pe mine, dar dupa ce a inteles cum stau lucrurile am continuat sa vorbim, dar tot nu i-am spus ca o plac.
Acum, de sarbatori i-am luat o mica atentie, dar bineinteles ca a mai venit cu cineva cand am chemat-o in oras. S-a bucurat de ceea ce i-am luat, a fost ok, chit ca in prima faza nu a vrut sa ia cadoul. Revelionul l-am facut impreuna, dar am fost foarte prost dispus si singurele lucruri importante au fost cand prietena ei cea mai buna a vrut sa plecam si ea nu, eu am fost de acord cu ea(a venit la mine si a zis: da, el e al meu si m-a pupat) si cand am invitat-o la dans(am dansat putin, dupa care mi-a zis sa dansez cu prietena ei cea mai buna).
Cam asta a fost. Acum nu stiu ce sa fac. De la un timp cand vorbesc cu ea la telefon ma balbai si nu mai e cum a fost inainte(vorbeam chiar o ora). Nu sunt un baiat foarte timid, dar de cand am cunoscut-o mi-am schimbat foarte mult comportamentul si nu vreau sa o pierd. Desigur, m-am gandit sa o chem in oras si sa ii spun ca imi place de ea, dar mi-e teama ca iar vine cu cineva si ma simt in plus. M-am mai gandit sa nu ii spun nimic pentru ca este o fata deosebita si dupa cum ma cunosc pe mine s-ar putea sa o ranesc si asta mi-ar pune cu adevarat capac pentru ca merita toata fericirea din lume.
Va rog daca ma puteti ajuta cu cateva pareri, pentru ca in mom de fata sunt deobusolat total si nu am nici cea mai mica idee. Va multumesc!

4 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Eu zic sa ii spui ca o placi. Tu esti baiatul, ar trebui sa ii spui sincer. E bine ca te gandesti la ea, dar daca nici macar nu incerci sa aveti o relatie nu ai de unde sa stii cum vor decurge lucrurile. Succes :*!

| PoUfOuLeTe a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu ea ca sa afle ca o placi. Daca nu ai curajul sa ii spui in fata, sau poate ti-e frica de reactia ei ce zici sa ii scrii un mesaj dupa care sun-o si spune-i ca o inviti la un suc ca sa vorbiti.BAFTA!

| PoUfOuLeTe a răspuns:

In mesaj spune-i despre sentimentele tale

| kolcov a răspuns:

Nu cred ca e atat de fraiera sa nu-si fi dat seama ca o placi. rolling eyes