Buna..Sunt (aproape) in aceeasi situatie ca si tine, exceptand faptul ca sunt cu cineva acum. De doar o zi, am fost parasita si crede-ma ca mi se rupe sufletul.Dar chiar nu ai ce sa faci..Sti cum e vorba aia: Daca e sa fie al tau,se va intoarce! Daca nu,inseamna ca a fost doar o simpla relatie. Faptul ca il compari cu actualul tau prieten,nu e un semn bun. Inseamna ca nu ai nici un sentiment fata de respectivul sau poate ai doar o simpla atractie fata de el. Eu zic mai bine, sa fi singura momentan, sa incerci sa-l uiti fara sa fii cu cineva pentru ca daca nu, la orice pas iti vei aduce aminte de el, comparandu-l cu actualul prieten.In timp a-i sa il uiti, daca incerci sa nu te mai gandesti la el, sa eviti sa-l vezi, sa-i vorbesti, etc. Numai bine! sper ca ti-am fost cat de cat de folos. Faza e ca te inteleg foarte bine.
Combina-te cu altul, eu sunt disponibil, adauga-ma pe mes sa ne cunoastem
Eu zic sa nu te mai strofoci atat, lasa lucrurile sa decurga normal. Nu`ti mai impune sa-l uiti. Incearca sa-l descoperi pe actualul si nu incerca sa-ti descoperi fostul in el.
anonim_4396 întreabă: