" -Bunaaaaa fata de care imi place in secret! Ups! (pune mana la gura, pentru ca nu mai este un secret din moment ce ai spus`o si apoi zambeste, dar nu ca un ciudat). Eu sunt X! (intinde`i mana.Da`ti cu pudra de talc daca ai palmele transpirate din nastere ca sa nu o manjesti si pe ea). Sii ma gandeam, pana la cat ai ore azi? (bla, bla). Hai sa iesim la un suc." (priveste`o in ochi, sterge`ti constant transpiratia fruntii greu muncite si vezi ce spune mai departe)
Nu`i spui si ce este scris in paranteze, acelea sunt pentru tine.Nu de alta, dar am mai spus asta cuiva si i`a spus cuvant cu cuvant tot.I`a oferit un spectacol bun tipei
Chiar nimic nu gasesti ce sa-i spui? de ce vi se mai spune "sexul tare/puternic" cand voi sunteti atat de timizi si de papa lapte cand vine vorba de o fata care va place
Poate anturajul e de vina. Stii si tu ca baietii au o gasca formata si se intarata unii pe ceilalti, deci poate de aici provine si aceasta timiditate si frica excesiva. frica de refuz si ca se face de ras in fata gastii, poate sa il inhibe si sa il inchida in el
E o vorba, daca nu risti nu poti avea nici beneficii. alegerea ne apartine!
Asta asa este.dar el e inca micut. increderea in sine si tupeul se dobandesc in timp.
Pe partea cu sentimentale suntem mai sensibili )
Daca poti sa iti faci tupeu, cel mai bine e sa te duci la ea si sa vorbiti in privat. daca esti prea timid si ti-e frica de refuz, atunci incearca sa ii faci rost de Facebook si abordeaz-o acolo, dar nu o lua tare din prima. vorbeste cu ea si pas cu pas arata ca o placi si vezi ce iese. nu ai nimic de pierdut