Problema asta cred ca ar fi de natura medicala. Daca in jurul acelei "galme" ai si o pata rosie care formeaza ca o tinta (impreuna cu galma) este o muscatura de capusa. Contrar celor spune mai sus : Capusa se umple cu sange foarte repede si cade pe sol, foarte rar sta pe tine mai mult de 2-3 ore.
Daca este doar galma, s-ar putea sa fie o intepatura de albina sau de alta insecta.
Sper ca te-am ajutat!
Cred ca e ciupitura.
De cat timp ai punctul rosu, capusa se unfla din ce in ce mai mult cu cat sta mai mult acolo.
P. S Daca e capusa ai grija cum o scoti sa nu ii ramana capul infipt in piele deoarece pot aparea complicatii grave, si imediat cum ce ai scos-o pansezi locul cu vata si spirt...
Sigur e ciupitura sau ai un cos sub piele. capusa nu intra cu totul sub piele, ea introduce doar capul sub piele si absoarbe sange, de simtit nu o simti prea tare sau chiar deloc depinde de locul unde se afla, este foarte mica si in timp ce absoarbe sange (cateva zile) se va face cat un bob de fasole dupa care iasa singura, adica paraseste corpul, ajunge la saturatie.
Daca ar fi capusa nu ai mai pune o asemenea intrebare, nu ai mai avea dubii (nici timp pentru asa ceva).
Capusa nu intra sub piele, asta daca nu stiai deja.:-) Capusa are un ac, care ti-l baga sub piele, suge sangele si dupa ce este "satula" cade dupa tine. Exista sansa ca acul sa fi ramas in piele, sa se fi imflamat, iar acesta sa fie rezultatul a ce ai tu. Du-te la un medic si vezi ce parere are si el.