Dacă îți spun să fii tu însuți, probabil ca ți se va parea un cliseu. De aceea, conform regulilor de bune maniere, trebuie să fii destul de atent.
Încearcă în primul rând să nu fii nervos, agitat si să vorbești foarte tare.
Dupa aceea aspectul contează foarte mult. Incearcă să fii decent îmbracat ( decent înseamnă fara tricouri care stralucesc, sclipesc, au logo-uri mari inscriptionate, fara șapcă, blugi rupți sau murdari, geacă pe care să scrie mai știu eu ce aiureli). Pentru un succes garantat îți recomand blugi simpli si o camașa faina. Întotdeauna bărbații care poarta cămașă au avut întâietate.
Fara parfum muuultt! Pentru un barbat finuț discreția este motto-ul lui. Așadar.parfum puțin și nu înțepător.
Ok, acum că am terminat cu ținuta Totul ține de atitudine, nu fă pe deșteptul când nu este cazul, nu vorbi doar tu.nu uita ca întreții o conversație, nu folosi un limbaj urât, nu ești cool deloc dacă vorbești urât.
Să nu îți fie rușine să faci un compliment. Dacă îți place parul ei. spune-i-o, orice, complimentele sunt frumoase iar o femeie, indiferent de vârstă, rămâne femeie!
Nu știu ce altceva să îți mai spun. Sper că ți-am fost măcar un pic de ajutor. Dacă îmi mai amintesc ceva o să îți spun.
Trebe sa te comporti civilizat si sa nu fii o persoana falsa fi tu insuti. O seduci vorbind ca un om normal chestii normale, cu timpul ea se va atasa de tine vazand ca ai un comportament civilizat si esti calm.
Foarte obisnuit. Natural, atent, civilizat. Remarca in timp ce isi doreste si incearca sa-i oferi. Bineinteles, din cand in cand cate o floare. Si... nu uita de tandrete. O primavara frumoasa!
Fii natural si poarta te frumos cu ea. Fetele apreciaza baietii care stiu sa se poarte, care stiu sa vorbeasca frumos, care le aduc uneori o floare si care dau dovada de maturitate :-)
Fi tu inasati. "Date la ea" imbratiseazo cand o vezi saluto cand o vezi si daca nu te observa zici "ei ei da voie sa nu ma saluti" sau orice de genul... Daca te prefaci altcineva poate te vei combina cu ea dar oricum cand va vedea cine esti cu adevarat poate nu o sa ii mai placi sau altceva de acea cel mai simplu etse sa fi tu insati si sa mai faci gesturi prin care sa ii arati ca tii la ea, o placi si ca ai vrea sa te combini cu ea
anonim_4396 întreabă: