Prima data:iai niste florri(preferabil trandafiri rosii);
Dupa aia imbracate elegant;
Da cu niste parfum pe tine ca sa o atraga si mai mult;
Te intalnesti cu ea ii dai florile si ii zicientru fata pe care eu o plac f mult.
Flori si imbracat elegant mi se pare prea mult la 14 ani si 16 sau cat are ea, de unde sti ca ea te place?
ar fi tare s-a va intalniti seara intr-un loc mai retras de oras si sa povestiti rahaturi si rest vedeti voi. \m/
Pai daca tu crezi ca si ea te place, gaseste oportunitatea de a`i zice''uite, poate nu ma iei in serios, stiu am numai 14 ani, dar vreau sa-ti fiu amic si sa-ti castig increderea...''nu uita ceva super esential, mai presus de toate e PRIETENIA! Asculta`i problemele, sprijin`o, fii acolo pentru ea si`ti garantez ca o sa te placa la maximum!Nu te grabi! multa bafta
Dar tu de unde stii ca fata in cauza e VIRGINA? Comentarii prostesti! Armanyx:Nu lua in seama rautatile!
Depinde si de fata daca si ea e timida nu ajungeti niciunde imi amintesc si acu la 14 ani prima mea gagica 18 ani Cu tupeu tati ii zici asa m-ai in gluma m-ai in serios ca a ajuns sa iti placa de ea dar nu o iei de la inceput cand te-ai vazut cu ea. De preferat un loc retras doar voi doi sa vorbiti sau incearca sa o saruti si dupa ii zici ce simti pentru ea 100% merge!
Cristipetrut întreabă:
George0197 întreabă: