| Armanyx a întrebat:

Buna,cum spun si eu unei fete ca o plac? Eu am 14 ani dar ea este mai mare si nu stiu cum sa ii zic destul de furmos ca o plac, ea ma place, nusstiu cum sama exprim...happy

8 răspunsuri:
| leftside a răspuns:

Se vede ca nu stii sa te exprimi pentru ca nici sa scrii corect nu stii happy

| Armanyx explică (pentru leftside):

Pai niste grseli nu se mai poate? Eu nu prea am rabdare sa ma uit pe ce am scris happy si scriu cam repede si unele litere le fac cam asa.laughing

| leftside a răspuns (pentru Armanyx):

Ok. am priceput!

| Nicux1 a răspuns:

Prima data:iai niste florri(preferabil trandafiri rosii);
Dupa aia imbracate elegant;
Da cu niste parfum pe tine ca sa o atraga si mai mult;
Te intalnesti cu ea ii dai florile si ii zicitongueentru fata pe care eu o plac f mult.

| SymphonyOfDestruction a răspuns:

Flori si imbracat elegant mi se pare prea mult la 14 ani si 16 sau cat are ea, de unde sti ca ea te place?
ar fi tare s-a va intalniti seara intr-un loc mai retras de oras si sa povestiti rahaturi si rest vedeti voi. \m/

| babyflyy a răspuns:

Pai daca tu crezi ca si ea te place, gaseste oportunitatea de a`i zice''uite, poate nu ma iei in serios, stiu am numai 14 ani, dar vreau sa-ti fiu amic si sa-ti castig increderea...''nu uita ceva super esential, mai presus de toate e PRIETENIA! Asculta`i problemele, sprijin`o, fii acolo pentru ea si`ti garantez ca o sa te placa la maximum!winkingNu te grabi! multa baftakiss

| babyflyy a răspuns:

Dar tu de unde stii ca fata in cauza e VIRGINA? Comentarii prostestioh go on! Armanyx:Nu lua in seama rautatile!winking

| MateInfoBLABLA a răspuns:

Depinde si de fata daca si ea e timida nu ajungeti niciunde imi amintesc si acu laughing la 14 ani prima mea gagica 18 ani laughing Cu tupeu tati ii zici asa m-ai in gluma m-ai in serios ca a ajuns sa iti placa de ea dar nu o iei de la inceput cand te-ai vazut cu ea. De preferat un loc retras doar voi doi sa vorbiti sau incearca sa o saruti si dupa ii zici ce simti pentru ea 100% merge! big grin