Bună.
Cred că fiecare dintre noi am trecut prin perioade de genul, dar nu trebuie să ne plafonăm în aceste perioade și în trecut. Viața e atât de frumoasă...
Cu toții am simțit acel gol când X a ieșit din viața noastră. Dar, e ceva normal până la urmă, unele persoane nu sunt menite să rămână definitiv în viața noastră.
În primul rând, eu îți recomand să ai o viață cât mai activă, sport mult, ieșiri cu prietenii și o alimentație echilibrată, pentru nu a ajunge la depresie sau alte probleme de sănătate.
Poate, uneori te mai uiți pe profilul lui, sau prin mesajele vechi. Îți recomand să ștergi tot ce ținea de acea persoană - poze, mesaje, dacă crezi că este nevoie recomand să îl ștergi chiar și de pe rețelele sociale.
În al doilea rând, încearcă să fi împlinită. Nu cred că contează chiar așa mult dacă tu ai rămas singura între amicii tăi fără prieten. Cine știe ce rezervă viața pentru tine, așa că fi cu ochii în patru.
Acum, eu unul peste despărțiri am trecut focusându-mă pe alte lucruri, ca de exemplu ieșiri cât mai multe cu prietenii, am făcut mult sport (în general sală), filme, citit, am început chiar să și gătesc tot felul de lucruri, orice, doar să am timpul ocupat 100%
Acum depinde de tine, dar îți recomand să încerci că nu îți mai prelungești suferința. Dacă ai un prieten sau o prietenă în care ai încredere, îți recomand să îi dai un telefon sau să ieșiți la o cafea și să îi spui ce ai pe suflet. Sau dacă ai o relație apropiată cu părinții tăi le poți spune lor ce te deranjează. Sau chiar fraților sau surorilor tale dacă ai.
Capul sus și mergi înainte. Încearcă să nu te mai plafonezi în trecut.
Toate cele bune.
Cand vei accepta ideea ca v-ati despartit si nu vei mai afce o obsesie din asta, iti va fi foarte usor sa-l uiti si sa treci pese un fost.
Ca sa reusesti asta trebuie sa elimini din viata ta tot ce iti aduce aminte de el: poze, lucrui primite de la el, evitand prirteni de-ai lui, locuri unde mergeati impreuna si sa rogi al modul serios pe toti amicii tai sa nu mai pomeneasca niciodata de "fostul" tau.
Pune-ti la punct sanatatea si evita sa mai aduci in discuti un subiect inchenait si terminat demult!
Fa sport, iesind la alergat dimineata devreme ori mergi seara tarziu la sala si elimina toata starea asta de frustrare, care te doboara acum.
Asculta numai muzica vesela, placuta, ceva care sa-ti creasca starea pozitiva, vezi numai comedii si discuta numai cu oameni buni si pozitivi ca totul sa se schimbe in bine, in favoarea ta.
Nu poți uita. Dar poți să utilizezi altfel memoriile tale. Așa că nu trebuie să treci peste. Poți trece pe lângă. Ai vrut să fie al tău, propietatea ta. Acest gen de iubire de obiect va caracteriza și următoarea relație, dacă nu îți schimbi atitudinea.
Cum te chinui sa il uiti?
Mai vorbiti? Te cauta? Il cauti?
Ar trebui sa rupeti legatura, in primul rand.
Si ti-ar face bine sa eviti "amicii" care te ataca cu mistouri pe tema relatiei. Nu ai nevoie de genul asta de socializare. Nimeni nu are.
Toți trecem sau am trecut prin asta. Timpul vindecă. De asemenea, bagă-ți picioarele în ce spun prietenii și în miștourile lor. Ca să scapi de amintiri, trebuie să faci ceva, nu doar să aștepți. De la sine nu trece. Fie că tu Conștientizezi sau nu, amintirea se șterge cu o experiență de același gen. Deci să fii cu cineva care să îți mute focusul de pe relația trecută. Sfatul meu e să începi cu online dating. Băieții ăia de acolo, de pe situri gen sentimente.ro de pildă, caută la fel ca tine, o relație. Poți să filtrezi cu cine vorbești, și o iei încet, cu discuții online sau telefon, și o să vezi că treptat amintirea fostului se estompează. După un timp vei vedea că prezentul și viitorul primează, iar trecutul va durea din ce în ce mai puțin. Dar, trebuie să începi cu ceva.
Succes!
Morenna10 întreabă: