anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum v-am spus si zilele trecute, pe 30 august am facut-o cu prietenul meu.Prima data am facut-o cu prezervativ iar a doua oara fara. Menstruatia nu o am regulata. Dar de fiecare data vine dupa data de 10. La 4 zile dupa ce m-am culcat cu el, am avut niste stari nasoale printre care am si vomitat. Dar m-am tras pe maine si parea ca mi se aplecase de la ceva. Acum ma simt bine.Dar nu stiu ce sa cred. Sa astept sa vad daca imi vine iar apoi sa fac un test. As dori cateva sfaturi, o parere. Daca sunt insarcinata. dupa cat timp apar simptomele. Sau. poate e o dereglare hormonala fiindca nu ma mai culcasem de luni bune cu el. Aaa..si tin sa mentionez ca el mi-a spus ca nu si-a dat drumul in mine. Deci.? Funda

6 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Nu confundati sexul cu o loterie, aveti mari sanse sa pierdeti.

| asdfescu a răspuns:

In pana mea de copii distrusi, toti prostii puneti aceeasi intrebare. NU! Daca ai menstruatie, nu esti insarcinata! Starile "nasoale" sunt doar datorita faptului ca in loc sa te bucuri de un orgasm, te gandesti intr-una la faptul ca esti insarcinata. Efectul Placebo. Invatati dracului odata, nu sunteti insarcinate daca va vine ciclul menstrual, regulat sau neregulat!

| Miaauu a răspuns (pentru asdfescu):

Pai inca nu mi-a venit frustrated. Astept sa vad daca imi vine!

| Pisssy09 a răspuns:

Ideea este ca daca prima data ai facut-o cu prezervativ si a2a oara fara, daca prima data si-a dat drumul(in prezervativ)si apoi ati facut-o fara, spermatozoizii au ramas inca pe penis si s-ar putea sa fie o posibila sarcina mai ales ca a2a oara ati facut-o fara chiar daca nu si-a dat drumul in tine.Ai mai multa grija de corpul tau.Ca sa fii mai sigura fa un test inainte de ati venii menstruatia.winking

| Sen7iment a răspuns (pentru Pisssy09):

E normal sa ti se intample toate starile astea din moment ce e prima data cand o faci...Ai fost virgina normal sa iti deregleze ceva dupa ce nu mai esti...Stai linistita nu ai nimic

| Miaauu a răspuns (pentru Sen7iment):

Nu am fost virgina. Ati inteles gresit! Sau. m-am exprimat eu gresit. Dar nu am vrut sa spun asta.