Eu m-am trezit foarte devreme, trebuia sa dam olimpiada la biologie, insa datorita conditiilor meteo s-a anulat pentru. maine :( Nasol, iar trebuie sa ma gandesc daca sa merg pe jos sau sa iau transportul in comun, sau sa ii spun lui tata sa ma duca. Cand am aflat, m-am dus, am mancat, si am dormit foarte muuuult, pana pe la vroe 3 p.m M-am trezit si am stat la pc, am mai invatat si acum uite pe TPU. Ce sa sarbatoresc? Nu e si asta tot o zi? Iubirea mi-o exprim in fiecare zi, Dragobetele insa le ador:X E ziuaverisoarei mele de Dragobet, plus ca e sarbatore romaneasca:X
ps: poate ne ajuti si tu sa crestem cu un "like", poate chiar o sa gasesti interesanta pagina noastra. Iti ramanem recunoscatoare
http://www.facebook.com/pages/Love-is-the-answer/249648155091690
Pai sa vedem...am fost facut insesibil si dur de catre fetele pe care le cunosc pentru ca nu le-am urat La Multi Ani de Valentine's Day , a trebuit sa suport zeci de intrebari de genul "Da' tu de ce nu ai pe nimeni" si multe alte stupizenii. E o porcarie Valentine's Day, daca esti indragostit, o arati in fiecare zi, nu e nevoie de o zi speciala.
Am mancat,m-am uitat la tv,am dormit,mi-am facut un dus, chestii de indragostiti, nu?.Eu sunt impotriva acestei sarbatori.Eu sunt cu Dragobetele:d
La mine a fost Forever Alone's Day! Lore daca poti sa-mi lasi id-ul tau de mess, trm un mesaj cu el! Ms mult, sper ca nu te superi!
Pai ce am facut azi? Am frecat menta, ca in fiecare zi normala, caterinca maxima la scoala...cum spuneam o zi normala.