Da esti virgina numai ca.totusi un pic s-a rupt. poate doar ca o zgirietura. dar de virgina fii sigura ca esti
Nu, pentru ca atunci cand te dezvirginezi iti curge un pic de sange, pentru ca (sunt fata) avem o membrana de sange care se rupe la primul contatc sexual. Deci, nu mai esthi virgina!
Imi pare rau scumpo... dar nu mai esti. Aveti grija de acum cum "va jucati" fiti atenti, cu asta nu este de glumit, o simpla greseala poate duce la mari consencinte, si nu foarte bune.
Te iubeste si a fost de acord sa te astepte? Si cum a ajuns degetul lui acolo?
Eu cred ca esti dar te-a dezvirginat putin cum sa iti explic normal daca iti curge sange numia esti dar nu te dezvirginezi din prima si daca ai fi avut contact sexual prima data tot ai fi, trebuie de mai multe ori sa faci ca sa te dezvirginezi, poti s-o faci si din prima dar o sa fie dureros vei stii ca nu mai esti virgina cand vei face si vei simti placere combinata cu durere in momentul acela numai esti sigur si de atunci inainte cand vei face vei simti numia placere.
Multumesc mult pentru raspunsuri am decis ca in seara asta sa o facem si atunci vom vedea
Nu esti virgina. Masturbarea de catre partener este contact sexual. Sangerarea insemna ca ti s-a rupt si himenul, asadar asta este. Du-te la ginecolog in urmatoarea luna.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: