| SongKangfan1 a întrebat:

Buna! Cunosc doi băieți... Primul, fostul meu, iar al doilea, actualul crush... Fostul meu este cu un an mai mare, iar crush ul este cu un an mai mic
Pe cine ar trebui să plac având în vedere că dacă m-am despărțit de celelalt băiat, însemna cu relația nu a mers, dar sunt îndrăgostita de amândoi.

Răspuns Câştigător
| Goete a răspuns:

Poliamor.
Ramai cu ambii.

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Cine aleargă după doi iepuri nu prinde niciunul. Esti cam mică pentru dragoste dacă nu esti hotărâtă pe care il iubești.

| MarianWLF a răspuns:

Ne intrebi pe noi de cine iti place mai mult?

| Violleta2022 a răspuns:

Pe nici unul!
Cauta-ti un al 3-lea!
Primul a fost si s-a dus, deci relatie care nu a functionat inainte si nu va funciona niciodata.
l doilea este inca prea micut pentru tine si asta o stie toata lumea, ca baietii se dezvota cu 2-3 ani mai incet decat fetele, deci tu proactic nu ai cu cine discuta fiindca ala inca nu are capacitatea sa discute la nivelul tau.

| Becali2077 a răspuns (pentru Violleta2022):

Te rog frumos folosește un limbaj mai decent, dacă se dezvolta cu 2-3 ani mai încet, nu înseamnă că e mai prost

| Violleta2022 a răspuns (pentru Becali2077):

Nici nu am spus ca ar fi mai prost, doar insuficient dezvoltat mental happy
(multumit acum?)

| Becali2077 a răspuns (pentru Violleta2022):

Da,scuze dacă te-am supărat, doar am înțeles greșit

| Mindfulness a răspuns:

Cu foștii nu o să funcționeze că dacă funcționa nu se mai numea fostul și cu actualul daca nu e ca și cu fostul nu merita.Dar ai grija sa nu repeți aceeași greșeală cu actualul ca, cu fostul, să înveți din greșeli de la fosta relație, sa fii mai vigilenta.
Degeaba ești tu îndrăgostită de actualul daca nu e și el, și la unii îndrăgosteala asta durează puțin, e un capriciu nu un sentiment de iubire.

| Kufu95 a răspuns:

Cu cine vrei tu, aici depinde de tine. Gândește-te bine care este mai ok dintre ei.

| Grigore91 a răspuns:

Ramai cu care îți place cel mai mult