Cine aleargă după doi iepuri nu prinde niciunul. Esti cam mică pentru dragoste dacă nu esti hotărâtă pe care il iubești.
Pe nici unul!
Cauta-ti un al 3-lea!
Primul a fost si s-a dus, deci relatie care nu a functionat inainte si nu va funciona niciodata.
l doilea este inca prea micut pentru tine si asta o stie toata lumea, ca baietii se dezvota cu 2-3 ani mai incet decat fetele, deci tu proactic nu ai cu cine discuta fiindca ala inca nu are capacitatea sa discute la nivelul tau.
Te rog frumos folosește un limbaj mai decent, dacă se dezvolta cu 2-3 ani mai încet, nu înseamnă că e mai prost
Nici nu am spus ca ar fi mai prost, doar insuficient dezvoltat mental
(multumit acum?)
Da,scuze dacă te-am supărat, doar am înțeles greșit
Cu foștii nu o să funcționeze că dacă funcționa nu se mai numea fostul și cu actualul daca nu e ca și cu fostul nu merita.Dar ai grija sa nu repeți aceeași greșeală cu actualul ca, cu fostul, să înveți din greșeli de la fosta relație, sa fii mai vigilenta.
Degeaba ești tu îndrăgostită de actualul daca nu e și el, și la unii îndrăgosteala asta durează puțin, e un capriciu nu un sentiment de iubire.
Cu cine vrei tu, aici depinde de tine. Gândește-te bine care este mai ok dintre ei.