Crede-ma ca 2 ani nu e mult. intre mine si iubita mea este diferenta de 5 ani. ( ea mai mare) si iata suntem impreuna de 2 ani si ne intelegem foarte bine. iubirea nu are varsta referit la intrebarea ta: pai nah iate in vorba cu el iesiti la un suc sau stiu eu va prpuneti o intalinire si daca e chiar asa ca va placeti lucrurile vor veni singure. nu trebuie fortate. toate la timpul lor. si o sa vezio ca o sa fie bine indiferent de varsta
Aratai ca desi esti mai mica cu 2 ani esti o fata matura du-te si spune-i ca iti place de el
Buna 2 ani nu e cine stie ce. merge.pai poti mai intai sa intri cu el in vb mai mult asa isi face incredere si dupa aia frumos un sarut p botik :X cu limbutza desigur si gata sunt 2 posibilitati ori te strange tare in brate ori te pup-a si te strange tare in brate
Simplu.ii spui in fata.nu cred ca varsta este o problema asa mare.intre altii sunt diferente si de 10 anisi se inteleg si se iubesc. vorbeste cu el si spune-i ce simti:*
Baietzilor le plac fetele curajoase.Iar diferenta de varsta nu conteaza.Trebuie sa prinzi curaj si sa-i zici.Iar in legatura cu varsta stai linistita. Dragostea nu are varsta. fundita?