| CherryGirl67 a întrebat:

Bunahappy

cunosc un baiat cu 7 ani mai mare decat mine si el spune ca ma iubeste si ca sunt frumoasa si ca ar vrea sa fie cu mine. problema este ca nu stam in acelasi oras. eu l-am cunoscut la tara prin intermediul verisoarei mele.

mie mi-a mai placut de el si la momentul acela el nu a reactionat nici cum, placandu-i de verisoara meastraight face
acum el s-a certat cu ea(cam de un an) si acum vreo luna a facut rost de nr meu m-a sunat si am reluat legatura.
de fiecare data cand vb la tel imi zice "frumoaso" si chestii din astea si cum ca la vara vrea sa ne intalnim sa stam numai noi 2
sincer eu tin la el... da nu stiu ce sa facsad

P. S. mai multe pers mi-au zis ca el are prietena dar cand l-am intrebat a zis ca nu e adevarat

si acum intrebarea mea: de ce credeti ca face toate astea? (funda pentru cel mai bun rasp:*)

Răspuns Câştigător
| cineva_9298 a răspuns:

Nu conteaza varsta nu cred ca se foloseste de tine poate chiar te place si ar vrea sa fiti impreuna

3 răspunsuri:
| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Daca il iub si el zice ca te place eu zic sa profiti de asta si intalneste`te cu el:p
daca e doar o glm asta e. Dar daca vb serios nu o sa-ti para rau :p:-)

| Daria a răspuns:

Cum sa te iubeasca cand nici nu te-a cunoscut bine? Te-a vazut,a zis ca esti frumoasa si gata...te si iubeste, nu?rolling on the floorDoamne, ce naiva esti.Pentru a iubi o persoana cu adevarat trebuie sa o cunosti bine, nu zici ca iubesti o fata doar pentru ca iti place FIZIC de ea.Treziti-va la realitate!happy

| Prezidentul a răspuns:

Se foloseste de tine pentru ca esti naiva, moni cu iri? :-)))