| Doar eu_5952 a întrebat:

cunosc un baiat de acceasi varsta cu mine(12 ani). Vorbim in fiecare zi pe mess si radem...Eu il plac el ma place dar amandoi suntem cam timizi si nu prea stim cum sa ne cerem prietenia. poate i-as putea-o cere eu.asa ca va cer ajutorul.sa nu aud esti prea mica.

Răspuns Câştigător
| Rawrrrr a răspuns:

Pai. ai putea incerca asa :
,, Si... ai prietena? ''
El iti va raspuns.
Daca zici ca te place probabil va raspunde cu nu.
Dupa aceia il intrebi,, si iti place de cineva ''
Si il intrebi daca i se pare ca esti draguta. Si prostii dinalea
Sau ai putea incerca un mess cu acele intrebari la care raspunzi.
Ex. :

Te`ai combina cu mine smug?
1. Da
2.Nu
3. Daca nu as avea prietena.
4.Cu tine? Never.

Si mai poti sa pui tu intrebari.
Oricum
Sper ca te-am ajutat. :*
Papa.
P. S : Te rog fundita sad

5 răspunsuri:
| claudiu123 a răspuns:

Eu sincer sunt baiat sunt de o seama cu tine am 12 ani big grin am avut o prietena cu 4 luni mai mica ca mine i-am cerut prietenia afara cand eram cu inca 2 prieteni ea a acceptat intreaba-l daca vrea sa fie cu tine daca va raspunde "da" fi si tu fericita si zi te besk sau ceva de genu si dupa aia va fi de capu vostru cerei ori pe mess ori invita-l undeva si cerei prietenia... hai Baftawinking

| AdY a răspuns:

Fa un pas inaintea lui> invita-l la un suc in oras sau mergeti la o plimbare in parca. Lumea virtuala ca mess este pentru acei timizi \, incercati sa iesiti din ea si sa le spuneti lucrurilor pe nume. SPunei cal iubesti si el o va face la fel. Nu este prea mica pentru asa ceva. Sa ai un prieten de sex opus e omeneste.

| J0hn a răspuns:

Eu zic cel mai corect ar fi sa iesiti intr-un parc sau sa va plimbati sa il descosi in mii de bucatele si iti dai seama tu cum sta treaba. mult noroc si ai grija :* b-)

| Ela_8933 a răspuns:

Il intrebi pur si simplu daca vrea sa fie cu tine

| MaRy_1097 a răspuns:

PoOi.ar trebui` sa il intrebi

. ai vrea sa stam impreuna?smug

sau ceva de genubatting eyelashes

ps: funditzZabatting eyelashes