anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cunosc un baiat de care ma simt foarte atasata. Vorbim in fiecare zi, radem ne zambim unul altuia, nu ne jignim. Mie imi place de el si simt ca sunt legata de el. Nu stiu cum sa spun...Cand il ignor observ ca e afectat si incearca sa se bage in vorba cu mine si nu stiu ce sa zic... lumea spune ca ne potrivim, ne privim din cand in cand si ramanem putin blocati unul la altul dar realizez si schimb privirea, cand am nevoie sa aflu ceva ma ajuta
si cand ii vorbesc ma asculta cu atentie. Noaptea il visez si stiu ca daca visezi pe cineva inseamna ca se gandeste la tine. Nu stiu ce sa cred. Ma place si el si de ce simt legatura asta intre noi? Raspunsuri cat mai multe. Cel mai bun primeste funda; x Mersi:*

Răspuns Câştigător
| inger02 a răspuns:

E clar ca va iubiti unul pe altu. incearca sa fiti prieteni sau mai mult ca prieteni formati o pereche ideala. succes

3 răspunsuri:
| LinNaA a răspuns:

Asta e dragoste draga! asa-i! suntem oameni si avem sentimente! Dc nu va cuplati? daca sunteti legati asa unul de altul? daca totui asa cum zici tu inseamna ca si el tine mult la tine! Succese! astept funda

| Emazio a răspuns:

Insemana ca te place si el, dar toata lumea zice oricui ca se potriveste, nu lua in seama ce zice lumea

| BulaneL a răspuns:

Invita-l la un suc si vorbeste cu el, eu sunt baiat si stiu cum e daca o fata vine langa tine te invita eu stiu la o activitate baiatul va simpti k fata respectiva il place big grin plz funda :* si bafta :*