| zambeste25 a întrebat:

Cunosc un tip de care imi place..si lui ii place de mine.Problema e ca el are prietena ..si ma inteleg supaer bine cu ea chiar daca stiu ca ea e geloasa ca vorbesc cu prietenul ei.Eu nu vreau sa ma bag in relatia lor chiar daca el se da la mine ..si imi place mult de el.Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E simplu. Comunicarea. In functie de ce iti doresti ai urmatoarele optiuni. 1 Daca doresti sa pastrezi prietenie cu tipa respectiva, atragei atentia ca iubitul ei iti face ochi dulci, si roag-o sa se gandeasca daca mai vrea sau nu sa fie cu el, pentru ca mai devreme sau mai tarziu o sa o insele, daca nu cu tine cu alta cu siguranta.
2 renunti la prietena ta dar castigi un iubit. Practic ii transmiti prietenei ca nu mai doresti sa ai nici o legatura cu ea, si te ti de cuvant. Apoi ai unda libera sa ii sufli iubitul. Daca el nu mai are nici un sentiment fata de ea, si te place cum afirmi, cu siguranta o sa fie alaturi de tine.
3 Il bagi in origini chiar daca se da la tine, si iti cauti alt partener care sa fie doar al tau. Gandeste-te ca dupa ce e al tau ce il impiedica sa nu se dea la alta prietena de a ta, din moment ce are experienta la capitolul asta? Iti zic eu? NIMIC
Sper ca te-am ajutat.
Spor

5 răspunsuri:
| zambeste25 explică:

Super*

| manumeskgabriella a răspuns:

Hello.sa incerci sa ii pui alegerea intre tine si intre ea. daca va fi indiferent de tine inseamna ca doar face fata ca te place sau vrea ceva mai mult de la tine ai inteles sper despre ce vorbesc.succese. spar sa fie totul ok.pa pa

| AlexanderAdrian a răspuns:

Simplu, incercati un menage a trois.

| Ninaaaa a răspuns:

Esti intr-o situatie nasoala. straight face Te sfatuiesc sa te gandesti bine..Adica daca te intelegi bine cu fata, si iti e o prietena buna, nu-i face asta.straight face Gandeste-te la faptul ca daca te-ai combina cu baiatul dupa cateva luni/saptamana poate nici nu o sa mai fiti impreuna, deci o sa-ti pierzi prietena degeaba. Si inca o chestie, daca are o relatie cu fata respectiva si ii place de tine, nu crezi ca acelasi lucru va face si cu tine daca veti fi impreuna?! raised eyebrows Gandeste-te bine, nu-l lasa sa te innebuneasca baietii zic multewinking Iar daca tii la prietena ta, nu ii face asta straight faceGandeste-te cum ar fi sa-ti faca acelasi lucru o prietena. Sper ca te-am ajutat, te pup, take care

greece12
| greece12 a răspuns:

Pune-te in locul ei si vei stii ce sa faci...nu?
happy