Eu zic ca nu are rost sa incerci cu primul, deoarece doreste doar aventuri.Te cauta doar cand sunt petreci, nu si in restul timpului! De aici denota ca nu vrea nimic serios! Eu zic ca nr.2 merita o sansa!
Toata lumea imi spune asta, dar stii cum e, uneori parca nu vrei sa auzi. V-am intrebat pe voi pentru ca am dorit niste raspunsuri pur obiective, si daca pun toate raspunsurile la un loc, balanta atarna semnificativ spre al 2-lea...
Multumesc mult pentru timpul acordat.
Cu placere!
Pai daca tu il vrei doar asa de unica folosinta el dc *** sa nu te vrea la fel?sau te crezi prea importanta?
Se poate sa ma fi exprimat putin gresit... Ceea ce-am vrut sa spun mai pe la jumatate e faptul ca, desi il vreau mult de tot, probabil as refuza o relatie pe bune. Mi-ar fi de ajuns sa stiu ca ma vrea si el decat sa fiu cu el si sa ne certam, poate, din vreo prostie si apoi sa nu mai fie deloc.
Prefer sa fie ceva mai incolo cand, daca as continua cu el, poate voi fi in joc sentimente mai puternice decat acum cand poate nu sunt.
Pricepi tu.
Si da, poate-s ipocrita...
Bun,am inteles, si chiar nu mi se pare ca esti ipocrita chiar imi place cum gandesti
Ii prea complicat dar cel mai bine vezi ce poti face cu al 2-lea dar sa nu afle primul, ca sunt sanse sa nu mai faceti chestii.
Daca incerc ceva cu al 2-lea tip, cu primul n-o sa mai fac nimic, deci ies din discutie "chestiile"...
Daca o sa fie ceva mai mult intre mine si al 2-lea, cu siguranta nu va fi ceva pe ascuns, doar de dragul primului.
Oricum, multumesc pentru raspuns