| Timo53 a întrebat:

Bunahappy
Cv status de genu Imi lipsesti mult sau: esti departe si n-am aparare.sad
Mi-a plecat pr in strainatate pentru o vremecrying

Merci mult
dau funda si voturikiss

Răspuns Câştigător
| Destinee a răspuns:

2000 de km intre noi nu au puterea sa ne desparta. 2000 de lacrimi varsate de amandoi pe valuri unul catre celalalt ne poarta.

Sentimentele nu pot fi puse pe balanta.Nu ne poate desparti nicio distanta.

Sunt plecat, sunt departe
Nu m-am schimbat, nu te-am uitat
Cu gandul la tine sufletul imi arde

:d:d:d

2 răspunsuri:
| dincolodevise a răspuns:

Ma respecti, te respect.Ma iei cu vrajeala, te iau cu vrajeala.Ma ataci, ma apar.Ma urasti, nu te urasc.Si stii de ce? Pt ca ceea ce pe tine te caracterizeaza, pe mine nu ma defineste.

Am muzica in suflet si`n gand.Trec prin toate oriunde, oricand.Muzica e in sufletul meu si va fi aici langa mine mereu.

Viata nu se masoara in numarul de respiratii pe care le ai, ci in numarul de momente care iti taie rasuflarea.

Chiar daca esti departe, glasul tau il aud in soapte. distanta nu e un obstacol, caci dragostea e un miracol.sunt zile-n care nu te vad, st clipe in care te visez.s-adorm cu chipul tau in gand spunandu-ti te iubesc...

Chiar daca unii nu ne lasa sa traim, privim inainte si ironic le zambim.

Hai sa fugim, sa evadam # Hai sa plutim, sa zburam # Hai sa zambim, sa visam # Hai sa traim si sa uitam!

Acorda-ti tie primul loc, NU greselilor! Nu spune stop, chiar daca te simti sufocata.Invata ca in orice rau exista si un pic de bine! Invata sa ai grija in primul rand de tine!

Ce tot le pasa pe cine iubesc?! Ce tot le pasa cu cine vorbesc? De ce imi spun cum sa traiesc? E treaba mea cum ma imbrac si doar a mea cum sa-ti vorbesc."º

Lumea vorbeste ´ prostii ´ ca sa ´ te schimbe ´ si minte;-j ´, Numai ´ tu poti ´ vedea dincolo ´ de cuvinte!;* ´

Distanta ne desparte si totusi ne apropie, raman singura, aud doar bataile inimii care ma asurzesc, totul se topeste odata cu tristetea sufletului tau, pentru ca esti departe si totusi mereu in inima mea!"

| anonimaDeLa3 a răspuns:

" Dar esti departe, te vreeau aproapee sa`tii shoptescc: vreaau sa te iubesc! "