Da,saluta-l,nu doar buna si atat; opreste-te putin intreaba-l ce mai face,spune-i ce faci tu,unde ai fost,unde mergi nu conteaza daca nu-l intereseaza,tu spune-i,apoi spune-i ca mai vorbiti si gata.
Pe facebook,nu-ti cere scuze ca-l deranjezi, sau ca altceva; lasa scuzele deoparte/
L-ai putea intreba ce face la scoala, ce face in timpul prezent, ce muzica asculta, etc.La fiecare raspuns pe care-l primesti, spune si tu ce faci, ce zici, detaliaza mult, fi vesela,
Dupa ce mai discutati invita-l pe afara.
Nu te impacienta. O sa ai timp sa-l mai intrebi chestii, ai putea s ail intrebi despre ceea ce-i place sa faca in timpul liber, ce muzica asculta, ca sa va cunoasteti mai bine, iar cand il vezi ar fi bine sa il saluti si sa incercati sa discutati si fata in fata chiar daca e mai greu.
PS: Cati ani ai? Daca nu sunt prea indiscret.
Am 14, el 13! Si stiu ca acum o sa zice-ti suntem prea mici pentru asa ceva bla,bla,bla dar nu e chiar asa! E singurul baiat pe care l-am cunoscut la locul lui,de treaba,nu iai bate joc de fete si chiar nu vreau sa-l pierd!
O sa incerc sa-l salut, sa-i zambesc etc
Si Mithlucher, crede-ma nici mie nu-mi plac chestiile astea virtuale, dar era singura varianta sa vorbes cu el! Ma rog, putin mai complicat!
Nu zic ca sunteti prea mici ca si eu am 15 ani si nu-i mare diferenta.
Iti doresc sa fii fericita alaturi de el.
Ha,Ha,ha ce amuzanta esti tu!
Mi se sparge capul cand aud de conversatiile astea pe facebook, mess si toate retelele astea sociale.Tu stii ca daca continui sa vb cu el tot asa in realitate un cuvant n-ai sa poti sa-i zici.Pai daca il vezi afara saluta-l desigur.Ce o sa treci pe langa el ca si cum pe langa un strain? Nu sigura ca ai sa-l saluti.Dar nu numai.Ai facebook,scrie-i ca doresti sa te intilnesti cu el,sa mai vorbiti despre ceva,daca nu stii despre ce sa vb cu el,iata cateva teme:
-Carti,filme,jocuri,timp liber,muzica,sex,dragoste,internet,prieteni,arta,sarbatori,politica,sport, culinarie, ecologie si foarte multe teme pentru a discuta, daca vrei sa-i faci ochi dulci spune-i vreun compliment, de pilda:
-Arati bine astazi.
-Imi place cum esti imbracat.
-Ce ochi frumosi ai.
-Arati ca un barbat adevarat.
Ei si multe alte complemente.Priveste-l mult in ochi si stai aproape langa el,iar cand va plimbat nu va grabiti si atunci o sa vezi in seara de maine,o sa-si puna si el o intrebare pe TPU.Dar ma rog vezi si tu cum si ce faci,doar ca una iti zic, lasa retelele astea sociale, caci in viata nu o sa va intelegeti, se mai poate de vb asa cate putin, dar nu chiar toata ziua.
întreabă.l dacă puteţi fi amici, spune.i poate i.ar plăcea mătuşi tale şi tatălui lui. oricum, cred că este de treabă, şi dacă îl vezi afară pentru început poţi să îi zâmbeşti puţin.
Ehhehe ce indragostita esti! Normal cand il vezi pe afara sail saluti. Si nu te crede disperata stai linistita.te credea daca il intrebai 957293 de intrebari pe minut. ziceam si eu Poate el te place si i-ar placea sa intri si tu pe el sa vada ca iti dai interesul dar sa pari si un pic indiferenta.te-am pupat :* succes