| Beiibby a întrebat:

big grin

Acum cateva zile am aflat ca prietena mea are un chirias super dragut de 18 ani, de care imi placea dar nu aveam prea multe tangente decat buna si pa...deci nu imi faceam sperante.
Aseara eram cu prietena mea afara si cu niste amici, la ea pe str, si trebuia neaparat sa dam de o fata.Atunci a aparut el si l-am rugat sa imi dea sa sun 1 min big grin mi-a zambit frumos, mi-a dat si apoi imi zice: stii dupa aia sa iti dai un beep ca sa imi ramana nr taw. Mi-am dat beep si apoi cand ma ast cel mai putin a inceput sa imi zambeasca si sa imi spuna pot sa te iau si eu in brate?
L-am lasat, se juca in parul meu laughing mi-a cerut bratara cu numele meu si l-am inttb dc o vrea, si mi-a spus ca vrea el sa o aiba laughing. Cand am plecat acasaa prietena mea si un amic m-au condus acasaa, noi 2 am ramas in spate si el ma lua in brate, cand am ajuns am pupato pe prietena mea si el a spus: pe mine nu ma pupi? L-am pupat pe obraz iar cand ne-am indepartat mi-a zis maine o sa te pup pe gura laughinglaughing
Sper ca nu v-am plictisit big grin
Ce ziceti, sa imi fac sperante? :d
cel mai bun rasp funditSa :*
mersi pentru rasp :X

Răspuns Câştigător
| TPMTotiPentruMine a răspuns:

Omg ce sweet:X

sigur ca ii place de tinehee hee nu vezi ce scump se comporta:-W sa aiba o bratara cu numele tau:-W si sa te pupe pe guritsa:X si faptul ca se juca in parul tau:-W normal ca te placebatting eyelashes ok. daca eventual te pipaia...sau facea gesturi de golanas vreia doar caterinca. dar el se juca in parul tauhee hee dar ai grija cu faza cu chiria la prietena tahee hee

succeskisskiss
fundita?batting eyelashesbig grin

10 răspunsuri:
| ChildrenOfBodom a răspuns:

Pai draga asta e normal ca ii place de tine, normal ca poti sa iti faci sperante daca voi va placeti intre voi asta e logic acu cred ca esti foarte fericita avand in vedere ca tie iti place de el si lui de tine daca iti zambeste si te ia in brate si ti-a zis ca o sa va sarutati ma rog. deci Da scumpo ca doar nu te ia in brate degeaba si zice ca te saruta degeaba. Depinde de tip acu eu mereu ii pun la incercare de exemplu : imi fac un id fals si ii zica sunt o blonda buna etclaughing. sper sa te ajute sfatu meu scumpa kiss pup

| andradat a răspuns:

Baietii au multa vrajeala in ei, ai grija.
Daca vrei doar sa te joci te poti combina cu el si gata. Ca eu nu il vad pe el baiat de relatie, in plus ce cauta sa stea in chirie la prietena ta? Nu sta in oras cu tine? Si daca nu sta stii ca daca incepi si tii la el si pleaca tot tu o sa ai de suferit nu?
Eu zic sa te sfatuiesti mai bine cu prietena ta fiindca ea te cunoaste mai bine ca noi astia care citim intrebarea asta acum, si ea il cunoaste si pe tipu ala mai bine. happy Ai grija sa nu suferi, Succes pupici :*

Răspuns utilizator avertizat
| razino a răspuns:

Pai zic sai dai o sansa sa ai speranta dar nu te purta ca si cum ati fi amici caci daca te place va crede ca sunteti doar amini intelegi

| Flav a răspuns:

Copilarii, observ ca esti cam usor de ''agatat'', dar la ce poza ai, sincer, alte asteptari nici nu am.

| BubuLina999 a răspuns:

Ce tare. pai asteapta si tu sa vezi cum se mai comporta cu tine dar e bine ca si tu sa fi putin mai misterioasa asa, nu ii da totul asa cum iti cere el ca dupa aia vede ca te lasi prea usor.eu cred ca incepe sa te placa dar nu iti face prea mai sperante. asteapta sa il cunosti mai bine sa vezi ce persoana e si dupa aceea sa vezi daca iti merita sentimentele. sper ca te.am ajutat **pwpici**fundii? :d:X

| fatasexybomba a răspuns:

Eu cred ca cel cai bine ar fi sa ii dai si tu niste sperante... poate mai stii o sa va combinati:*

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Bineinteles ca trebuie sa iti faci sperante. Ti s-au intamplat o gramada de lucruri frumoase doar intr-o singura seara. Si iti zic eu, nu dureaza o saptamana si veti fi impreuna! Bafta, si. lasa-l sa te pupe pe gura.blushing.

pa, pa.

| Derye a răspuns:

Esti cam usor de vrajit, si tipul e un nesimtit. Oricat de frumos, si dragut ar fi e un needucat.
Uita'l! Asta e un gagicar, relatia o sa tina, in cel mai bun caz 1 luna, crede'ma.

| divinuu a răspuns:

Iubita, stiu genul asta de baiat.Doar cauta o aventura si nimic mai mult te asigur.Sincer,te lasi mult prea usor.Eu una as lasa un baiat sa ma ia asa in brate din seninstraight face Si nici nu i-as permite sa ma sarute asa imediat.Chiar ma simt mandra cand imi zice un baiat ca ma las greu si nu-s ca celelalte fetelaughing:XIti zic eu, e mai bine sa fii putin mai misterioasa si o sa ai numai de castigat.

Si revenind, daca vrei o aventura poti sa stai cu el. Dar mai mult de 1 luna nu va dura, in cel mai fericit caz.:*