| OchiCaprui112 a întrebat:

big grin am cumparat prietenului meu cadoul de ziua lui... Dar m-am gandit sa ii pun si un bilet in plasuta... ca o felicitare big grin e o idee buna? Ce credeti ca ar fi frumos sa scriu in ea?thinking FUNDAAA! :X

6 răspunsuri:
| Leon16 a răspuns:

Ar fi dragut si un biletel poti sa scrii cat de mult il iubesti si ca acel cadou e din tot sufletul tau crede-ma daca e de la tine o sa-i placa foarte multwinking

| Justagirl1312 a răspuns:

Ai putea sa ii spui prin cuvintele tale ceea ce inseamna el pentru tine, cat il iubesti si cum ti s-a schimbat viata de cand esti cu el.Pentru ca uneori, dragostea schimba oamenii [parerea mea].Mai ales daca esti de mult cu el, ai avea destule sa ii spui.Cred ca o sa ii faci o surpriza frumoasa.O sa aprecieze gestul tau.

| SuSpecTDuDe a răspuns:

Sunt de acord cu Leon16

| maria0755 a răspuns:

Eu nu i-as pune si un bilet in plasuta dar daca chiar vrei sa ii pui scrie-i ceva romantic, cu cuvintele tale, ceea ce simti

| biank01 a răspuns:

Cum sa nu? ar fi o idee nemaipomenita eu zic sa incerci nimic nu poate merge rau oricum

| biank01 a răspuns:

Cum sa nu? ar fi o idee nemaipomenita eu zic sa incerci nimic nu poate merge rau oricum scrie-i cat il iubesti, intr-o poezie de dragoste si cat inseamna pentru tine ca a intrat in viata ta