Stai linistita cATy. Crezi ca daca relatia voastra a rezistat "7 luni si ceva", totul se va distruge pentru simplul fapt ca se muta? Nu. Eu am colege care fac cate o ora pe drum doarc ca sa vina la liceu, deci asta nu e o piedica. Intr'adevar, cred ca e deranjant ca nu o sa va mai vedeti in fiecare zi, dar gandeste'te, ca daca'ti va fi dor de el, abia vei astepta momentul acela, iar atunci cand va veni momentul in care va intalniti vei fi in al 9-lea cer, va fi mult mai special. Si va puteti vizita pe rand, ca doar are prietenii in acelasi loc ca tine, si tu pe el. Nu e greu, fi optimista. N'a spus nimeni ca e usor sapastrezi o relatie, dar nu e imposibil, si cand reusesti, adica iubesti si simti ca esti iubit\a, e cel mai frumos lucru pe care'l poti simti. Fi fericita, poate fi mult mai rau.
Ai grija de tine!^^
Daca il iubesti vei putea trece peste. Iubirea e foarte mare.Nu conteaza distanta. Oricum, care-i problema? Cand mai iesi in oras poti sa il vezi. Daca tii la el mult, nu ai ce face.Eu zic mai bine, sa treci peste asta;]
Skillz
Nu lasati distanta sa va desparta daca va iubiti nu veti lasa asta sa intervina in relatia voastra asa frumoasa...ai incredere in el si in tine si asa...bine nu mai stiu ce sa zic aaa ascultati inima chiar daca nu e asa de usor cum pare macar incerca pentru ca ea are mereu raspunsul corect
sper ca te-am ajutat
45 d min e pb? nu e asa grav.sunt pers care sunt despartite d mii d km si nu inseamna ca nu se iubesc. iubirea nu are limite
Bananacantareata87 întreabă: