Buna
pff... cunosc problema...
Da dar uh nu sti daca acel baiat o place sau nu... sau daca te place pe tine de ce nu incerci sa afli asta?
S`a ii desparti poate nu se merita apoi o sa isi de`a seama ca tu ai facut asta si ca ai facut`o din gelozie si tot tu ai sa pici prost
Nu stiu ce sa zic mai bine afla sentimentele lui fata de tipa aia si sentimentele lui fata de tine si vei vedea pe cine place mai mult
Si daca lui ii place mai mult de fata accea mai bine nu te baga pentru ca lui ii e bine cu ea si apoi daca se despart tot el o sa sufere si nu prea cred ca iti doresti asta... Daca ii place de tine incearca sa te combini cu el
Mult succes:*
Draga mea, chiar daca o urasti, de ce sa le strici relatia?
Daca el a ales sa fie cu ea, crezi ca daca`i placea de tine nu o parasea?
Mai bine astept decat sa te bagi intre ei si sa iasa scandal, se va auzi ca esti o fata usoara care "agata" baieti care deja sunt luati.[crede-ma ca am dreptate.]
Pana la urma...nici tie nu ti-ar place sa se bage cineva in relatia ta nu?
Buna elly, parerea mea e sa-l lasi in pace, lasa-l sa fie fericit, fata aia e alegerea lui nu a ta, tu cum te-ai simti sa se bage cineva in relatia ta si sa te desparta de persoana pe care o iubesti doarc ca tine pica pe tine sau pe prietenul tau. facind acest gest te vei comporta ca o fata nesigura pe sine, tu crezi ca vei fi fericita despartind pe altcineva? gindeste-te bine inainte de a face un pas gresit, mai ia in calcul si varianta ca el poate sa te urasca pentru ce vei face tu si atunci la sigur nu vei avea nici o sansa la el.bafta!
Nu ar trebui sa te bagi din moment ce e cu ea inseamna ca exista ceva sentimente si nu cred ca ai vreo sansa lasi poate se vor certa si atunci poate poate poate exista o sansa si pentru tine nah nu stiu daca ii placea de tine era cu tine nu cu ea parerea mea
Nu e frumos sa strici o relatie(chiar daca tu o urasti pe acea fata)...gandeste-te ca ei poate se iubesc si sunt fericiti impreuna. daca vrei sa faci ceva poti sa te combini cu un foarte bun prieten de al lui.in functie de reactia lui iti poti da seama daca el te place sau nu.Bafta:*
Bai fat`o lasa-i in pace! cine te crezi tu sa ii desparti? daca ei sunt impreuna, s`au placut unul pe altu ce te bagi tu? tie ti-ar placea sa stai cu unu, probabil sa ti la el si aia sa va desparta? pune-te si in locu ei/lor. Esti asa egoista si dai de dovada de nesimtire. Lasa-i in pace si pe ei si pe invidie/gelozie. Nu faci nimic cu ele. Gasesteti pe altu mai frumos, fi tu cu un nivel mai inalt ca ea si asa ii faci in ciuda. Nu vezi? daca o sa continui sa gandesti asa nu ajungi nicaieri, o sa castige aia. Sunt mi de alte metode sa o faci sa se simta aiurea dar ai putea sa fiti si prietene, sa lasati dusmaniile. Fi mai matura, da la o parte orgoliu si ambitia ca poate fata aia e o fata buna, doar incearca si daca vezi ca nu se poate revi la celalalte " planuri " dar nu ii desparti! ar parea stupid si tu penibila ca la sfarsit sa realizeze ca din cauza ta s-au intamplat multee si d-zeu aici nu o sa fie de partea ta, ci a lor.
Daca se inteleg bine si tine la ea nu o sa o paraseasca.
daca ii place mai mult de u o sa fie cu u.
daca o urasti pe fata poti sa incerci... dar nu te da la el de fata cu ea ca poate iese scandal
In primul rand eu zic sa te gandesti bine inainte sa faci ceva.Incearca sa ramai decat tu cu el si spune-i ce simti, dar daca nu ai curaj fata in fata spune-i pe mess ca il placi.Vezi cum reactioneaza! Daca nu te place eu zic sa ii lasi linistiti ca mai sunt si alti baieti si incearca sa il uiti ca poate nu te merita... Sper ca ti-am fost de ajutor! bye :-)
Cred ca ar fi foarte nedrept ai rabdare poate se vor certa se vor desparti si atunci e sansa TA
beausingurlamasamea întreabă: