| smile4u a întrebat:

big grin Am un prieten de 3 ani si acum putin timp ne-am certat si i-am sugerat sa o luam de la capat, insa el a zis sa o luam de la,, capatul capatului". Adica e de acord sa fim impreuna dar sa-l cuceresc (cand am inceput relatia noastra el a facut primul pas, si in orice chestie de cuplu el facea primul pas si uneori imi reprosa asta spunandu-mi ca nu tin la el, ca doar el isi doreste sa ma sarute, atinga etc si ca eu nu imi doresc pentru ca nu iau niciodata initiativa). Iar acum a zis sa consideram ca nu am fost impreuna niciodata, dar mi/as dori sa fim, sa fac ceva in legatura cu asta. Ce as putea sa fac? Cum as putea sa ii imoi inima din nou? Eu sunt genul de persoana mai timida si mai rece, iar el e genul mai pretentios, vrea ca iubita sa fie foarte apropiata de el, sa fie pasionala si sa. i arate ca il iubeste, si sa fie sigura pe ea si pe sentimentele ei. Eu nu stiu ce sa fac? Mi-e frica, poate ca nu ma mai iubeste Va rog mult sa ma ajutati, pentru ca eu il iubesc foarte mult si acum mie foarte frica sa nu il pierd. Cum sa-l cuceresc? Ce parere aveti, cum as petea sa-mi rezolv problema? Va rog din suflet ajutati-ma! Dau funda

1 răspuns:
| AlinaaAli a răspuns:

Buna,
Intr-adevar, asa sunt baietii, chiar daca uneori nu ofera destula dragoste, au asteptari foarte mari de la partenera, pentru ca, ei chiar daca sunt barbati, sunt mai mamosi!
Daca il iubesti, incearca sa te schimbi, sa te exteriorizezi, sa incerci sa ii arati acest lucru, e pacat sa dai cu piciorul la o asemenea relatie, doar din orgoliu sau pentru ca nu sti sa ii arati iubirea ta.
Cu toate ca el daca te iubeste ar trebui sa inteleaga ca tie nu iti sta in caracter sa sari pe el tot timpul sau sa il umplii de iubareli.
Cred ca ar trebui sa stai de vb destul de serios cu el, sa ii spui ca il iubesti, insa, nu sti ce vrea el mai exact de la tine, sa iti spuna el cum ar vrea sa fi si tu o sa incerci sa te schimbi, insa, ai grija, sa fi ferma pe pozitii, asculti, dar nu repede sari sa ii respecti ordinel; e, pentru ca asa o sa ajungi catelusul lui, daca poti sa fi asa cum vrea el, poti, daca nu, nu, asta este!
Poate ai suferit mai demult din dragoste si din acest motiv esti mai dura, mai rece, insa, trebuie sa stii ca nu toti baietii sunt la fel, nu toti te fac sa suferi, incearca totusi sa te exteriorizezi si sa iti arati sentimentele, pentru ca prin chestia asta ai si de castigat, dar de cele mai multe ori, inchizandu-te asa in tine, ai de pierdut.
Bafta.