| ΌѵєяТᴴéRąÌnbõW a întrebat:

Buna :d
As vrea sa imi explicati si mie sentimentul acela nehotarat...adica intr-o zi il iubesti pe acel el si simti ca vrei sa formati un cuplu, iar in alta zi simti ca il urasti si numai vrei sa il vezi niciodata.De ce?
Ofer funda:*

Răspuns Câştigător
| ŁīĸēÃĐŕēāϻ a răspuns:

Buna! Interesanta intrebare multe fete patesc la fel. Eu cred ca si in celelalte zile in ubesti numai ca poate te-a dezamagit cu ceva (te-a jignit, a iesit cu alta fata etc.) si atunci incerci sa te indepartezi de el dar nu poti pentru ca tu il iubesti de aceea zici ca il urasti. Sau poate ca te-ai saturat sa astepti dupa el iar in cazul asta din nou il urasti pentru ca tu nu poti renunta la el si el nu face nimic. Dar daca si baiatul respectiv te place eu nu cred ca ar trebui sa-ti schimbi atata sentimentele mai ales daca observa pentru ca il bulversezi si atunci poate renunta sa mai incerce cu tine numindu-te "complicata" si dupa tot tu il urasti. Sfatul meu: gandeste-te mai bine inainte sa spui ca-l urasti daca nu-ti mai place intr-adevar atunci nu trebuie sa=l urasti trebuie sa fi indiferenta. Sper ca te ajuta mai vorbim!
~Peace~

3 răspunsuri:
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Cand il "urasti" ce anume nu-ti (mai) place la el mai exact? Si cand il "iubesti" ce are el asa special incat sa-ti doresti sa fii asa aproape de el?

| Sabiiiii a răspuns:

Heyy :* Paii. sa vedem :d Chiar daca iti place de el. si simti ca te atrage intr-un fel, probabil te gandesti ce vor spune ceilalti daca va fi "iubitul tau" Adica. poate ca nu e mare" jmecher " si e vazut mai prost in scoala sau in liceull tau nu stiu. si te gandesti ca ti-ar putea "strica" imaginea si asa incerci sa faci in asa fel incat sa nu te mai atraga. Dar eu zic sa nu bagi de seama ce spun ceilalti. si sa fii TU. Pup; x

| stefan_8760 a răspuns:

Nu ai dat destule detalii ca sa se poata face o analiza concreta laughing

Întrebări similare