| secretgirl010101 a întrebat:

Bunabig grin as vrea sa ma ajutati cu un lucru destul de comentat. vreau s'o fac si eu pentru prima data tongue puteti va rog sa imi dati cat mai multe explicatii:*:*:*multumesc!:X

3 răspunsuri:
| valoare a răspuns:

NU TE BABARDI! SATANA TE PANDESTE!
laughing glumesc evident. Fa-o daca esti pregatita; iar ca sfaturi: cel mai important e sa o faci cu persoana iubita, sa ai incredere in persoana respectiva, relaxeaza-te si nu te speria pentru ca va curge sange ( poate sa fie cantitati mici sau cantitati industriale, depinde de la fata la fata). Succes!

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Înainte de a face acest pas, trebuie să fii pregătită din toate punctele de vedere.
Dacă tu consideri că ești destul de informată, și știi cu certitudine că nu vei regreta mai târziu, iată câteva sfaturi/informații:
Pentru început, trebuie să știi că începerea vieții sexuale de la vârste fragede favorizează apariția cancerului de col uterin, deci va trebui să mergi regulat la medicul ginecolog.
În ceea ce privește primul act sexual, trebuie să ai o discuție cu partenerul tău, discuție în care va trebui să stabiliți împreună anumite aspecte.
Este absolut necesar preludiul și un lubrifiant pe bază de apă, pentru că previne ruperea prezervativului, și facilitează penetrarea.
Referitor la metodele contraceptive; nu încercați nici măcar o dată să folosiți metode tradiționale precum metoda calendarului/temperaturii bazale/coitului întrerupt, etc., pentru că sunt total ineficiente.
Ideal ar fi să folosiți prezervativul, pentru că este cel mai sigur, și previne atât apariția unei sarcini, cât și a unei BTS (boli cu transmitere sexuală).
De asemenea, trebuie să iei la cunoştinţă şi faptul că pastila de a II-a zi( contracepţia de urgenţă), nu este o soluţie favorabilă, întrucât urmările administrării ei pot fi crunte.
Gândește-te de două ori înainte de a lua această decizie, și fii prudentă!
Nu accepta sub nicio formă să întreții raporturi sexuale neprotejate, decât dacă dorești să devii mămică!
Baftă!

| PrecioussGirl a răspuns:

Mi se pare un pic aiurea sa pui o astfel de intrebare thinking in fn
in momentul in care faci acest pas trebuia sa fii pregatita fizic, psihic si sa cunosti toate metodele contraceptive. sper ca stii ce' astea. laughing nu ai specificat varsta tongue si ar fi trebuit sa o faci.
trebuie sa ai incredere in cel de langa tine. dupa parerea mea pasul asta, ca fata, ar trebui sa'l dupa 17-18 ani pentru ca trebuie sa te gandesti si la consecintele acestui act, nu doar ca e f multa placere. poti sa ramai insarcinata sau sa iei vreo boala daca nu te protejezi cum trebuie! sau cu timpul poti sa capetzi si vreo infectie ceva. fiind destul de mare te duci la ginecolog singurica. ai grija sa nu iti para rau mai tarziu. happy:*