In primul rand l-as rasfata/alinta enorm in ziua respectiva, l-as face sa se simta iubit, sa fie o zi speciala. nu stiu cum sa ma exprim oricum ideea cred ca ai inteles-o bafta
Nu stiu, ii pregatesti o cina romantica in doi fara ca el sa stie, te faci ca uiti de ziua lui si pui la cale o petrecere sau acea cina romantica...bla...bla! 1
Pai depinde de cand o cunosti, daca as cunoaste persoana de foarte mult timp as invita acea persoana in impreuna cu prietenii ei si si la final daca as avea ocazia sa fim singuri undeva i-as pregati o seara romantica, as face o declaratie de dragoste si i-as oferi si cadoul un cadou care s ai placa si restul ar veni de la sine. daca as cunoaste persoana de foarte putin timp as face un cadou mai micut.
O plimbare lunga pe marginea unei ape s-au printr-un parc, unde totul sa fie extrem de frumos, as face multe gesturi prin care sa ii arat ca il ibesc, un picnic(undeva intr-un loc retras de ochii lumi) ar fi perfect, iar seara o plimbare prin centrul orasului! atat!
Pai... dimineata i-as aduce micul dejun la pat, iar apoi as lua-o la o plimbare in parc. Apoi i-as da un buchet imens de trandafiri si alte buchete cu orhidee si frezii, o cutie cu bomboane "I love you milka" si un inel sau un pandantiv pretios. Apoi, seara, as duce-o intr-un restaurant cu separeu, la lumina lumanarii, cu o macare italieneasca, apoi la o plimbare sub clar de luna, apoi, pe la 23:00 as duce-o la o petrecere traznet cu toti prietenii. Cam atat... conteaza si vasta si de cat timp sunteti in preuna. Funda?
In primul rand depinde de ce ii place lui, puteti pleca un weekend impreuna, eu una i-as chema toti prietenii si am face un mega party, sau l-as lasa sa stea cu amicii lui si i-as da voie sa faca ce vrea fara sa-l intreb, iar a 2-a zi as petrece-o cu el, asa isi da seama cat d minunata sunt...vei gasi u ceva, bfta...
funda?