| IulianPErversul a întrebat:

Buna :-d, cum o conving pe prietena mea sa imi faca sex oral?

21 răspunsuri:
| otilia_6270 a răspuns:

N-ai cum sa o convingi. daca ea nu vrea, atunci nu o sa primesti.si nu insista pentru ca risti sa o pierzi.multe fete considara oralul o umilire.

| ZoZo_6523 a răspuns:

OMG!
bun numele ca ti se potriveste happy
in ziua de azi toti baietii numai la asta se gandesc!
poate noua [o parte] ne e scarba de asa ceva :-&

| forever4you a răspuns:

Chiar crezi ca ai sanse?!

| CrazyBambollina a răspuns:

E simplu... fa-i tu primul fa-o sa se urce pe pereti si ai rezolvat, apoi spune-i ca ai vrea sa te simti si tu la fel de bine ca ea, va vrea sa incercewinkingincercati 69. da mereu rezultatewinkingbafta

| Tormentor a răspuns:

OMG! Daca ea nu vrea nu ai cum sa o comvingi

Răspuns utilizator avertizat
| shtephie a răspuns:

Nu poti s-o convingi! Sexul nu-i o obligatie, este o dorinta, o placere, fiacare face ce simte! app ti se potriveste numele chiar ca esti perversstraight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ancercaty 69 si ai sa reusesty eu asa am reusyt

| mary123 a răspuns:

N-o sa reusesti. Poate doar daca ii induci ideea... incetul cu incetul sa bati apropouri, insa fii atent la reactia ei. Atunci cand o deranjeaza te opresti, si te rezumi la ce ai din partea ei [ pentru oral exista fetite pe centura, in cazu' in care ea nu vrea ]. Cum a spus cineva inainte, incearca sa-i faci tu ei si poate o sa se simta si incetul cu incetul [ repet, nu te astepta la minuni. Pentru unele e o chestie de-a dreptul scarboasa ] poate o sa inceapa.

Cel mai bine ar fi sa ajunga s-o faca din proprie initiativa. Daca o bati la cap, s-ar putea s-o faca doar de dragul tau, sau ca sa iti inchida gura si nu cred ca va presta servicii de calitate. Daca o va face de bunavoie sunt sanse sa ajunga sa-i placa. Depinde de ea.

Sper ca te-am ajutat :*

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Nu stiu cum s-o convingi, dar stiu o cale sigura prin care o sa zbori pe geam, garantat: incerca sa-i impingi capul spre.

| Hombre a răspuns:

Jucati-va de-a mama si copilul si tu esti mama, puneti o suzeta pe nazdravan si asteapta pana i se face foame.rolling on the floor

| JaJe a răspuns:

Daca nu o ai de 20'' degeaba laughing

| IulianPErversul explică:

Gang bang cu mine Si o sa iti faca

| AllorNOTHING a răspuns:

Ia o sticla de winschi si 2 grame de cocaina si niste muzica de club laughing ai sa te miri

| stipasha a răspuns:

Puna friwka si in virf cireşă
sau căpşun...

| Leon a răspuns:

Nu inteleg de ce se baga atatea fete in subiectul asta. zici ca sunt pocaite, cand de fapt ele o ard aiurea prin cluburihappy Hhhhhm... ce desfranate!laughing)

| PrinţeSisi a răspuns:

Leon daca noi fetele suntem pocaite si desfranate voi baieti sunteti numai cu gandul la sex si sex oral si atata.alceva nu mai stiti credeti sa unora fete le place sa le uimiliti in halul asta nu noi fetele nu suntem ca voi pe interes si batjocura de cel de lanaga tine noi avem sentimente fata de voi care sunti niste pervesi, mincinosi, profitori si porci!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Giorgyana ...gresesti eu sunt cu o fata de foarte mult timp am facut`o de cateva ori si de fiecare data cand o faceam era o senzatie uimitoare si "sexul" nea apropiat mult mai mult si de acolo ne iubim mai mult ...deci o iubesc nespus de mult si nu renunt la ea pentru nimic.
daca vrei sa mai discutam idu meu roby_the_best16

| ExistaMosCraciun a răspuns:

@Leon, pai fa un pustiu de bine si "pune frana" desfranatelor, hahahahaha! Nu m-am sesizat ca ma simt, chill.

| Leon a răspuns:

laughing Stiam ca o sa ploua cu 'pietre'... @georgyana iti zic ceea ce e valabil pentru toata lumea: daca ai fi citit putin din intrebarile si rasp mele ti-ai fi facut o impresie cat mai aproape de realitate. E ceva tipic femeilor, dupa cum vad, sa 'se arunce inainte'. Eu n-am zis ca e frumos sau urat sa convingi o fata sa-ti faca sex oral, ci doar ma amuzam pe seama subiectuluilaughing) Nu's pe treaba lor fetele astea asa-i?laughing

| Hombre a răspuns:

Lasati fetele sa se exprime liber sexual, ca nu sunt desfranate, daca se instaureaza un regim taliban si nu mai puteti nici macar sa le vedeti fata!? nu o rupeti in masturbare "sfintisorilor"? Si cand veti avea privilegiu sa gasiti o pasarica disponibila o lingeti din toate pozitile, acum faceti pe-ai dracu' ca aveti la discretie.