Pai. In primul rand santajul e un act de suprema lasitate, iar tu nu ar trebui sa te lasi constransa. La tine e destul de bine, pe mine m-a amenintat ca se omoara (si chiar a incercat da' avea de mult tentative). Dar daca s-ar droga, nu cred ca ai fi tu cauza. Daca vrei sa te desparti de el eu iti zic sa vorbesti cu el si sa-i zici ca tot ce iti spune nu va modifica cu nimic decizia ta. Si vezi ce iti maiz ice dupa aia
bafta:*
Buna
Pai incearca sa vorbesti cu el cat mai deschis ...sa ii arati ca il iubesti si ca tu nu esti rece...sa ii raspunzi intodeauna la telefon, sa vorbiti cat mai des dar nu sa va taiati aerul.
Dar faza cu amenintatul este o prostie din partea lui.ca pana la urma nu tie iti face rau ci lui. Dar bineinteles ca nici tu nu te simti bine cand el zice asa pentru ca il iubestii... Fa-l sa inteleaga ca o sa ajunga dependent si multe alte lucruri...:*
Mare lucru...se drogheaza, si? Crezi ca nu s-a mai drogat pana acum daca e in acel anturaj si cunoaste multi drogati?
Chestia la santaj este ca intotdeauna iti este teama si esti in dubii : isi va indeplinii amenintarea sau nu?
Tot ce poti face pentru prietenul tau este sa vorbesti deschis despre aceste lucruri si sa-l convingi ca amenintarea nu este cea mai buna solutie pentru el. Incearca totodata sa-l indrumi catre un psiholog ( cel al scolii daca aveti ) si daca chiar te intereseaza persoana lui si nu vrei sa o apuce pe un drum gresit ii vei ramane aproape, ca o amica si nu ca iubita. Fa-l sa inteleaga chestia asta si daca vei reusii vei fi si foarte multumita de tine.
Crede-ma ca daca se apuca sau nu de droguri nu e vina ta. Poate deja a facut-o. Asta denota doar lipsa maturitatii si lipsa unui echilibru emotional. Nu cred ca merita. Un baiat care te santajeaza asa e penibil. Ori vrea ceva de la tine ori e imatur. Acest gest trebuie sa te faca sa intelegi ca vor fi mai multe.
Nu merita sa tii asa mult la el... te santajeaza prea aiurea.adica.wtf dc sa iti zica tie ca se drogheaza?
e viata lui! nu esti mama lui sau altceva. Un raspuns foarte bun de la Lora.
Nu merita! PUP:*
Nu te teme ca nu se va droga si chiar daca o face, parerea mea e ca nu trebuie sa ai nimic de-a face cu astfel de persoane, mai ales ca si fratele si prietenii lui se drogheaza.
Da. faza e ca si tata nu prea il accepta de la un timp ca mereu cand ma cert imi mai dau 2 lacrimi. si nu vreau sa'si distruga viata din cauza mea.nu vreau sa ma desp de el dar ma speriat faza cu drogurile mersi mult Lora:*!
Nu te simti vinovata sau responsabila pentru frustrarile lui. Daca pana acum ati avut o relatie ok, merita sa vb cu el si sa lamuriti situatia-noroc ca avem vorbire articulata( a carei problema e departe de a fi grava.desigur nu acelasi lucru l-as putea spune despre posibilele urmari). Pe de alta parte, cand intr-o relatie se ajunge la ultimatumuri spuse din disperare (sau oricare alt motiv), solutia ar fi clar despartirea. Ramane sa afli dupa ce vorbesti cu "micul santajist" care ar fi variata favorabila(pentru tine).
Crezi ca nu se drogheaza si fara sa te desparti tu de el? Daca si fratele lui face asta e practic imposibil. Intreaba`l de ce zice ca esti rece? Ce ar vrea sa ii spui ca sa nu mai simta asta? Te santajeaza emotional si asta nu e bine. Sunt sigura ca te minte...pana la urma faci ceea ce vrei tu, nu te lasa pacalita.