| anastasiiiiiiiaaaa a întrebat:

Buna:*big grin.Imi place de un baiat care este cu mine in liceu, cu un an mai mare dar este o problema are prietena:-s... Ce ar trebui sa fac?

7 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Astepti pana se desparte de iubita, apoi te bagi in seama fara pari vulgara sau super-indragostita.

| blaxy a răspuns:

Sal lasi in pace sa fie fericit alaturi de iubita lui.si sa nu te bagi ca musca la c**u vacii.baieti mai sunt.nu te baga in relatiile altora

| Sოﺁℓε a răspuns:

Sa-l lasi in pace...
are prietena tie ti-ar placea sa te desparteasca cineva?
nu cred daca chiar il iubesti asteapta pana cand fa fi singur.

| Ciresikaaa a răspuns:

Daca nu poti sa il lasi in pace si sa nu te maai gandesti la el, eu zic sa astepti pana ce se va desparti de acea prietena si atunci poti sa incepi sa vorbesti tu cu elwinking
multa bafta!

| AnaBejenaru a răspuns:

Sa il uiti. poti sa ii faci rau fetei alea care e prietena lui ...nu te sfatuiesc sa faci asta

| cristyano2 a răspuns:

Sa il lasi in pace. daca o sa te bagi peste el risti sa ii strici lui relatia( gandeste`te ca poate ei tin unul la celalalt). Nu o lua in nume de rauhappy

| adutzza_1262 a răspuns:

Bagate in seama cu ei si cand ei sunt impreuna sau se pupa inrerupei cu o minciuna(de ex. :stii carei tema, am uitat-o), si daca vezi ca chir nu e interesdat de tine fal gelos cu un alt baiat si chir daca nici atuni inseamna ca nu e de nasul tau