| H2O2 a întrebat:

Buna :d marti e ziua fostului meu prieten, si totusi as vrea sa-l sun si sa-i zic la multi ani happy ( totusi sa vada ca nu l-am uitat si ca nu sunt nesimtitahappy ) din cate am aflat el are o prietena si n-as vrea sa ii despart cu toate ca inca il mai iubesc :d ce ziceti ce sa fac? sa-l sun?

Răspuns Câştigător
| ÅñdRa a răspuns:

Buna chiar daca are prietena suna-l si spune-i acum nu cred ca mai conteaza ce a fost intre voihappy
suna-lbig grin

9 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Nu cred ca e drept sa faci asta.
Da, tu il iubesti, dar el pe tine nu! Are si alta relatie asa ca trebuie sa pastrezi distanta.
Din cate imi dau seama el a fost cel care a pus punct relatiei deci nu cred ca ar fi fericit sa iti auda urarile!
Crezi ca il mai intereseaza pe el ca nu l-ai uitat? Cat despre nesimtire, cred ca tocmai ca vrei sa-l suni e o nesimtire! Tu nu mai ai nicio trebaba cu el!

| tyana a răspuns:

Un sms ar fi suficienthappy. Ar arata ca inca te gandesti la el, fara a parea prea mult! Asa cred eu! Un telefon e altfel. Ti-ar simti emotia din glas, etc.Cred ca ar aprecia mai mult sms-ul.happy

| Barajag a răspuns:

Consider ca odata ce nu mai sunteti impreuna ar fi mai bine sa nu-l suni, chiar daca il mai iubesti.Trebuie sa te gandesti ca acum sunteti fiecare pe drumul vostru si prietena lui nu s-ar simti intocmai bine sa stie de mesajul tau. Faci cum crezi ca este mai bine.Bafta!

| anna01 a răspuns:

Am facut si eu greseala asta de bun-simt si m-am trezit cu o replica:"Ce ai, ma? Nu ai priceput ca ne-am despartit?"Retine-ti bunele maniere pentru o relatie actuala.

| Deeiu a răspuns:

Si?!
Daca are prietena ce?oh go on
Suna-l asa v-a vedea ca tii la el, si daca e posibil sa se certe cu tipa respectiva poate isi aduce aminte vremurile frumoase petrecute impreuna...love struck`
Asa am facut si eu, si nu am primit nici`o plangere din partea nimanuihee hee
love struck`
Suna-l!

| loredanna a răspuns:

Sa fi fost eu prietena lui actuala, cred ca te-as bate. ai terminato frate de tot.ar fi o nesimtire sal mai suni.vezi-ti de treaba, si dc sa vada ca nu l-ai uitat? ar insemna sa pui paie pe fok

| andreea_8373 a răspuns:

Nu il suna!

| viorel87_9544 a răspuns:

Mey, ce pot sa spun.si eu am patit acelasi lucru.Problema este ca pe mine nu m-a deranjat, si nu ma deranjeaza nici acum, pentru ca eu primesc mesaje de la ea de fiecare data cand este ziua mea.De si eu niciodata nu i'am trimis mesaj de ziua ei.Asta inseamna un bine simt, si daca toata lumea lar aveam ar merge bine tot, si in viata de zi cu zi.Eu spun ca va fi incantat, si nu cred ca se va gandit la chestia ca il iubesti! Eu zis sa ii spui La Multi Ani.

| alexutza_6483 a răspuns:

Dar te-ai gandit daca el te mai iubeste