| ForeignO a întrebat:

Bunabig grin

Stiu ca nu am mai pus intrebari de genul acesta dar.winking

Baietii : Va plac sanii MARI sau MICI la o femeie?:s
Baietii : Cum va excitati?

Nu de alta dar vreau sa aflu mai multe pentru ca vreau sa fac un baiat sa ma placawinking
El se cam uita pe REDTUBE ceea ce ma deranjeaza,, dar...ehhappy

Răspuns Câştigător
| CevaNormal a răspuns:

Pai daca ai sa reusesti, sa patrunzi la creerasul lui la fel de bine cum patrunde acele femei de pe redtube atunci va fi foarte bine. Daca o femeie vrea tare sa faca ac un barbat s-o iubeasca si sa nu aiba curajul sa o insele, atunci trebuie de muncit putin, si evident ca ar fi cazul sa incepi de acum, incepe cu look-ul tau, si cu silueta ta.

13 răspunsuri:
| xibalba a răspuns:

Preferintele baietilor in materie de sani si de femei difera de la un baiat la altul, ceea ce e si normal. Unii vor sani mari, altii vor sani mici. E normal.

Iar la intrebarea " Cum va excitati?"... nu mai bine te uiti tu pe redtube si afli de acolo? laughing

kratos
| kratos a răspuns:

Femeile cu sanii medii si ne excitam in mai multe feluri depinde de fiecare in parte. Dar cred ca daca il mangai peste tot il cuceresti si il poti conduce laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Sânii... nici mici, nici medii, nici mari, ci uriași (de cel puțin 5 kile bucata).
2. Excitat, hmm... cât de greu poate fi? Avem un singur G spot, și când nu-l vedeți, se face mai mare... special pentru voi.
Zău acu', așa tânără și te interesează detaliile astea?

| alyn_5885 a răspuns:

Baietii de genu ala vor ramane mereu cu astfel de iubite ca redtube-ul happy

| daira a răspuns:

Nu generaliza, pentru ca depinde de fiecare baiat.Nu conteaza marimea neaparat.
La partea cu excitatul cred ca trebuie sa ai si tu o contributie.
Cati ani ai?

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer mie imi plac sanii medii. ma excit cam usor dupa c fac sex ca o fata. s la fel s ca ejecuarea desii las fetele ca un orgesm de ne uitat.

| S†®£p§¦L§ a răspuns:

Crede-ma.ca eu am avut o poza la avatar in care mi se vedea decolteu.si baietii astia de pe mess. fuga. da`mi si mie poza. m`am indragostit de tine. ce mai faci? ce mai zici?laughingMa enervau atat de tare. angry.laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mici in ce sens? invizibili? nu. sa fie acolo; sa zicem medii, iar partea a 2 a depinde daca ai prieten/ prietena... te ajuta el/ea, daca nu, ai maini, si trebuie sa le folosesti.

| Klara a răspuns:

Mici, serios vorbesc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca s euita pe red tobe atunci fal sa te placa :
adica te dai pe langa el, vfiltrezi cu altcineva sau sa iti arati sani dar sa para ca a fost o greseala de ex: mia cazut sutienul sau asa cevawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O rochita scurta roz si o acadea in gura... si te faci ca tia cazut o moneda...laughinglaughing