Sa mearga! E un test pentru voi! Daca la reintoarcere nu simti vreo schimbare la el,in afara de fapul ca-i mai negru,e ok! Daca insa,simti ceva si se perpetueaza pe zi ce trece in rau,lasa-l! Nu e singurul baiat din viata ta,desi poate,acum,exact asta simti! Oricum, tine legatura cu el prin orice mijloace si eventual fa-i osurpriza, mergi si tu acolo pentru un weekend macar! Mi-as dori sa-i vad reactia cand te va vedea!Bafta
Nu te uita. Pacat ca nu puteti merge impreuna...Si ca sa fii sigura ca sta cu gandul la tine mai schimbati ceva mesaje scurte dar incitante - mai ales pe la 11 noaptea :p Poate fi mai eficient decat sa vorbiti mult la telefon. Daca e obsedat nu te uita nici in doua luni, dar apoi doua saptamana
Pai in caz ca e obsedat de tine ai putea sa vorbesti cu el la telefon, sa iti activezi tu/el o optiune nelimitata convorbiri in retea.(era la Orange, doar cu 3 numere, parca 5 euro) depinde de retea sa pastrezi comunicarea cu el e cel mai important, dar sa-i lasi si luiputin spatiu. Fundita?
Daca tine cu adevarat la tine nu vede alta fata in afara de tine si pentru el esti ceam mai frumoasa fata Daca nu... inseamna ca nu-i baiatu potrivit si iti irosesti timpul cu el degeaba
Wow. daca te iubeste atat de mult, nu te da nici pe toata plaja :*! Si baietii nu prea sunt ca fetele, nu vor o relatzie asa, in vanth, mai ales la distanta cu o necunoscuta. NU cred sincer ca te va lasa :*! Apropo, incearca sa tii legatura cu el pe tot parcursul vacantzei, asa sigur nu uita de tine Funditssa?
Eu nu cred ca o sa te lase...chiar si 4 luni e un pic de timp nu e o zi, bine, daca te lasa anunta-ma)am glm
beausingurlamasamea întreabă: