Cu timpul. vei avea probleme in viata sexsoala deoarece sadisfacandu-ti singur. mikile placeri o sa ajungi sa nu mai ai nevoie de o partenera...adika sa nu te mai atraga o femeie! ai grija ce faci1 abtine-te! cat poti de mult! ( plus ca e pakat. sa te sadisfaci singur)
Nu, nu te afecteaza decat daca o sa iti placa atat de mult incat sa nu mai vrei altceva
Buna radu
sunt fata si nu am aflat pe pielea mea
dar am multi prieteni care o freaca des si nu patesc nimic
acum nu stiu, si eu am auzit ca laba cocoseaza, dar nu stiu...labarii pe care ii cunosc eu nu au cocoasa...
oricum am mai auzit ca daca te masturbezi elimini sperma in exces...deci, nu cred ca nu are nici un efect negativ asupra ta.
cred ca esti la varsta la care experimentezi, dar cand vei creste vei realiza ca pe lumea asta exista si altceva in afara de laba
succes:*
Nasol... incearca sa rezisti, si sa nu o mai faci. ( sa zicem odata la 2 saptamani sau la luna mai merge, e ceva masculin ), dar asa de des nu e ok. V-a stramba penisul, iar totusi e o dependenta, la un moment dat vei avea prietena iar tu vei continua si ( cel putin asa mi se pare mie ) nu e ok. Bafta!
Frate, nu afecteaza, decat ca da dependenta. o sa ajungi sa o faci de 2-3 ori pe zi.eu am inceput pe la 10 ani, da e bine ca pot sa rezist fara sa o fac.in schimb este si un avantaj:cand vei face sex vei rezista mai mult...stii la c ma refer.
Anonimma12333 întreabă: