| gabitza_4576 a întrebat:

Bunabig grin! un baiat mi-a propus sa facem sex si nu orce fel de baiat un prieten foarte bun din copilarie big grin ce sa fac? app sunt virginahee hee

Răspuns Câştigător
| Allexaandraa a răspuns:

Poi si tu esti dispusa sa iti dai virginitatea doar asa :Opt o aventura.straight face, ceea ce ti-a propus el se numeste AVENTURA de o noaptea si cand o sa mai aiba el chef de sex o sa te cheme, nu face prostia asta, gandeste'te bine inainte sa fac pasul asta, nu conteaza ca este un prieten din copilariewinking, cand vrei sa faci acest pas, fa'l din iubire, nu din obligatie sau asa din prieteniesad. Gandeste'te ca in ziua de azi majoritatea baietilor nu mai tin de o relatiewinkingei sunt acum pre-ocupati cu alte treburi cum ar fi gagici multe, cluburi, masini, bani etc, nu toti baietii sunt asa, cativatongue... dar nu prea mai gasesti un baiat care sa vrea o relatie serioasasad...

Gandeste-te bine daca vrei sa faci acest pas doar din prietenie si nu din iubire.

Ai grija de tine.:*happy

t pup:*

13 răspunsuri:
| Nextone a răspuns:

Eu zic ca mai intai sa incepi o relatie cu el si vezi daca va potriviti daca tineti unul la altul si abia dupaceea sex daca va fi cazul desigur. E pacat sa te dezvirginezi asa mai aiurea intr-un fel e mult mai bine daca iubesti si ai acea siguranta ca va ramane cu tine dupa ce o faceti.Bafta!

| ascovit a răspuns:

Mdachatterbox

dar tu cati ani ai?:-)

era d 1000 de ori mai bine daca ne specificai si varsta :-)

pai parerea mea este ca nu ar fi bine sa iti pierzi vrginitatea asa. vien un prieten bun si iti porpune : " hai sa facem..." nu stiuthinking suna cam banal. poarerea ma este ca ar fi mai bine sa astepti momentul potrivit. in cazul in care u ai prieten sau el are prietena REFUZA fara sa te mai gandesti

daca tu esti pregatita sa iti incepi viata sexuala, si ai totusi o varsta mai inaintata. - marefer nu la 13-14 anihee hee- ( daca te ajuta cu ceva din punct de vedere medical la fete viata sexuala este bine sa fie inceputa de la MINIM 17 ani jumatate)

insa tine minte, daca hotarasti sa ii accepti porpunerea nu uita sa te protejezi, daca esti asa de confuza anuntati mamahee hee. insa nu cred ca ai avea curajul sau mama ta iti va da acordul chatterbox nici nu te va lasa sa termini ce ai de spus

PS: o data ce ti-ai pierdut virginitatea ai grija, nu o mai poti recupera in nici un fel, NEVER

sper ca te-am ajutat cat de cat :-)

| AndaWest a răspuns:

Vai, esti virgina, dar ai un creier de...gainastraight faceca sa iti zic altceva
ce sa faci? fugi mai repede ca poate se razgandeste, ar fi grav, daca ramai neftta? doamne fereste

| Tiberius a răspuns:

Tre' sa faci. Prietenul la nevoie se cunoaste.

| Diana_4238 a răspuns:

Acuma depinde de varsta, de ceea ce simti tu pentru el, daca esti pregatita pentru asta, si avand in vedere ca esti virgina ar fi bine ca el sa tina la tine mai mult decat doar pentru o aventura de o noapte.

| Andutu_5204 a răspuns:

Tu trebuie sa stii cel mai bine ce trebuie sa faci. Te simti pregatita? Ai incredere in el? Crezi ca nu vei regreta mai tarziu? daca toate raspunsurile sunt DA. atunci iti urez o noapte placuta de dragoste!

| JaJe a răspuns:

Un prieten foarte bun din copilarie eh? atata timp nu e iubitul tau si sunteti impreuna de luni bune. o sa regreti daca accepti propunerea lui straight face sexul nu e o joaca!

| Andreea_3862 a răspuns:

Tu nu ai vrea sa fii iubita? Pe tine te respecta cineva?

| sky_6636 a răspuns:

Daca crezi ca este baiatul potrivit pentru PRIMA DATA este ok. da depinde si cati ani ai:S si baiatul vrea doar sa faceti sex si atat?:o

| Anutza_8450 a răspuns:

Uite daca iti place de el accepta daca nu nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii spui frumos ca nu vrei apropo cati ani ai?big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sal inviti s beti un suc si sai explici ca nu vrei

| BuBu_3860 a răspuns:

Cati ani ai?