| Mary3368 a întrebat:

Vorbesc cu un baiat mai mic cu un an decat mine. Eu am 15. Si vorbim cel mai mult pe mess. Eu vreau sa-mi bat joc de el fiindca e mai mic si mai prostut si mai uratel. Ne-am mai vazut asa din cand in cand, dar nu ne-am zis nimic. Mi-am batut de foarte multe ori joc de pe mess. Sambata ne-am intalnit la masinute si a trecut pe langa mine si mi-a pus mana pe picior si i-am dat o palma. Si a inceput sa se supere, nici nu mai ma baga in seama. A 2-a zi am vorrbit cu el pe mess si a zis ca i-a trecut supararea. A vorbit foarte frumos cu mine pe mess. Si in acceeasi zi, mai pe seara, iarasi ne-am intalnit la masunte si nici macar nu m-a salutat sau sa ma intrebe ce fac. Nu stiu ce are? De ce se comporta asa?

Răspuns Câştigător
| Sonia a răspuns:

Intr-un fel iti merti soarta...
Dar infine nu te judec pe tine.Cred ca a fost foarte tentant si amuzant.
De ce se comporta? Simplu.
Tu i-ai dat sperante, probabil sperante marii si cand a incercat si a vazut ca de fapt degaba incearca...
Probabil pe mass a vb frumos, fiindca pe mass este altceva... nu vezi persona respectiva si nu stiu ce.Dar face-to-face se schimba totul.
Spune-i cand il mai vezi sa se hotareasca cum se comporta, parerea mea. Daca nu lasa-l in pace.Cred ca e foarte amuzant dar... totusi ti-e nu ti-ar placea sa isi bate cineva joc de tine.

6 răspunsuri:
| Rustin a răspuns:

Ba ce oameni sunteti

| louise a răspuns:

Pai, tu de ce crezi ca se comporta asa. De ce sa-ti bati joc de el ca e mai mic cu un an tie ti-ar convenii sa-ti faca un tip de 16 ani la`fel? cum ai reactiona? Se observa ca baiatul este finut si nu te-a facut cu ou si cu otet. Ulciorul nu merge de multe ori la apa sa stii, ti-ai batut joc odata si gata, faza ca i`ai dat o palma, aici nu esti tu vinovada >big grin

| Larisa_3441 a răspuns:

Cred ca si-a dat seama ca iti bati joc de el.O fi crezand ca vrei sa fi cu el.Dar nu inteleg de ce iti pasa asa mult de el.Lasa-l in pace si nu mai vorbi cu el. Funda?

| ravens a răspuns:

Buna da de ce esti rea cu il? Il iubesti asa mult?

| thekidno1 a răspuns:

Esti proasta 1 si 2 esti curva

| asdfghjklasd a răspuns:

Ce proasta esti...