1. La 15 ani esti cam micuta ca sa iti incepi viata sexuala. Daca te iubeste va intelege ca nu poti sa o faci inca.
2. Din contra. Daca faci sex te dezvolti mai mult
Sper ca te-am ajutat.
Succes! :*
Buna.Imi pare bine sa gasesc o fata tanara care se gandeste de doua ori inainte sa isi inceapa o viata sexuala.Dar eu iti recomand sa ti-o incepi mai tarziu.Ai spus ca stii riscurile si te informez daca nu cumva stii asta, ca sunt multe si sunt foarte neplacute. Sper ca te-am ajutat.
Multumesc! Pai ma gandesc de 2 ori...pentru ca fiecare trebuie sa trecem o data prin asta, dar trebuie sa alegem varsta si momentu potrivit!
Draga mea,
Nu te prosti şi nu te lăsa influenţată când vine vorba de începutul vieţii sexuale.
Oricât de mult ai ţine la iubitul tău, trebuie să faci asta când eşti pregătită atât fizic cât şi psihic.
E perfect dacă faci acest pas important când ai o relaţie solidă.
Iubitul tău trebuie să înţeleagă şi să îţi respecte decizia.Sunt multe riscuri dacă începi de la vârsta asta.Crede-mă,mai poţi rezista cel puţin 2 ani.
Fă-l să înţeleagă.
Multumesc! Ma voi gandii serios la aceste lucruri...iti multumesc! :*
Ai un prieten de 2 ani? Cam pervers baiatu, eu la varsta aia de abia invatam sa merg...
Esti prea micuta. Explica-i frumos si daca intelege si are rabdare inseamna ca te iubeste sper ca el stie ca tu poti avea de suferit cu asta...
Am vorbit cu el, si...pana la urma a decis ca ma va astepta pana cand voi fi cu adevarat pregatita! :*
Funda?
Deci nu trebuie sa zici ca esti pregatita daca tie frica si esti prea mica, cu fraza asta m-aiindus in eroare, apoi nu e nici o problema daca faci sex atat timp cand esti protejata, si nu se sparte prezervativul, daca se sparje si ejacueaza in tine inseamna ca poti fi insarcinata.Vb cu iubitul tau si zi cea ce simti, sa o faceti cu prezervativ. Inca o data ai grija sa nu se sparga prezervativul. Sper ca team lamurit.
Multumesc! Nici eu nu stiu exact ce sa fac, chiar imi este frica ca partenerul nu va fi atent si voi ramane insarcinata!
Si eu tot 15 ani am din pacate sau din fericire am facoto cu iubita mea dar eu inca ma dezvolt si ea la fel depinde de organism la altele se dezvolta mai repede dupa ce au facut-o iar altele nu se mai dezvolta funda?
Multumesc de raspuns! Sper ca daca voi alege sa o fac, sper sa ma dezvolt in continuare
Ce a zis si Larissa, daca faci sex te dezvolti mai mult si mai repede.
P.S. : Aici e treaba ta daca vrei sa-ti incepi o viata sexuala sau nu, poti s-o faci atata timp cat iubitul tau e protejat
Sper sa ma mai dezvolt daca aleg sa fac acest pas! Multumesc!