| Papusica030303 a întrebat:

big hug Vreau sa va cer niste pareri, dar chiar nu vreau sa ma luati la mijto.Am 15 anisori, si am un pirten de 2 ani...si acest baiat de la un timp ma tot bate la cap sa o fac cu el,eu as fii pregatita dar cred ca sunt prea mica pentru a incepe viata sexuala! Cunosc riscurile si toate aceste lucruri,dar... vreau sa ma mai dezvolt ca am inteles ca daca o faci dupa aceea nu te mai dezvolti, e adevarat? Va rog frumos sa ma ajutati cu niste pareri si imi pare rau daca v-am deranjat :*

Răspuns Câştigător
| Larisssaa a răspuns:

1. La 15 ani esti cam micuta ca sa iti incepi viata sexuala. Daca te iubeste va intelege ca nu poti sa o faci inca.
2. Din contra. Daca faci sex te dezvolti mai mult happy
Sper ca te-am ajutat.
Succes! :*

17 răspunsuri:
| がさいゆの a răspuns:

Buna.Imi pare bine sa gasesc o fata tanara care se gandeste de doua ori inainte sa isi inceapa o viata sexuala.Dar eu iti recomand sa ti-o incepi mai tarziu.Ai spus ca stii riscurile si te informez daca nu cumva stii asta, ca sunt multe si sunt foarte neplacute. Sper ca te-am ajutat.

| Papusica030303 explică (pentru がさいゆの):

Multumesc! Pai ma gandesc de 2 ori...pentru ca fiecare trebuie sa trecem o data prin asta, dar trebuie sa alegem varsta si momentu potrivit!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mea,

Nu te prosti şi nu te lăsa influenţată când vine vorba de începutul vieţii sexuale.
Oricât de mult ai ţine la iubitul tău, trebuie să faci asta când eşti pregătită atât fizic cât şi psihic.
E perfect dacă faci acest pas important când ai o relaţie solidă.
Iubitul tău trebuie să înţeleagă şi să îţi respecte decizia.Sunt multe riscuri dacă începi de la vârsta asta.Crede-mă,mai poţi rezista cel puţin 2 ani.

Fă-l să înţeleagă.

| Papusica030303 explică (pentru anonim_4396):

Multumesc! Ma voi gandii serios la aceste lucruri...iti multumesc! :*

Răspuns utilizator avertizat
| ChuckNorris42 a răspuns:

Ai un prieten de 2 ani? Cam pervers baiatu, eu la varsta aia de abia invatam sa merg...

| DV a răspuns:

Esti prea micuta. Explica-i frumos si daca intelege si are rabdare inseamna ca te iubeste sper ca el stie ca tu poti avea de suferit cu asta...

| Papusica030303 explică (pentru DV):

Am vorbit cu el, si...pana la urma a decis ca ma va astepta pana cand voi fi cu adevarat pregatita! :*

| DV a răspuns (pentru Papusica030303):

Funda?

| OodanteoO a răspuns:

Deci nu trebuie sa zici ca esti pregatita daca tie frica si esti prea mica, cu fraza asta m-aiindus in eroare, apoi nu e nici o problema daca faci sex atat timp cand esti protejata, si nu se sparte prezervativul, daca se sparje si ejacueaza in tine inseamna ca poti fi insarcinata.Vb cu iubitul tau si zi cea ce simti, sa o faceti cu prezervativhappy. Inca o data ai grija sa nu se sparga prezervativul. Sper ca team lamurit.happy

| Papusica030303 explică (pentru OodanteoO):

Multumesc! Nici eu nu stiu exact ce sa fac, chiar imi este frica ca partenerul nu va fi atent si voi ramane insarcinata!

| geocarul a răspuns:

Si eu tot 15 ani am din pacate sau din fericire am facoto cu iubita mea dar eu inca ma dezvolt si ea la fel depinde de organism la altele se dezvolta mai repede dupa ce au facut-o iar altele nu se mai dezvolta funda?

| Papusica030303 explică (pentru geocarul):

Multumesc de raspuns! Sper ca daca voi alege sa o fac, sper sa ma dezvolt in continuare

| DeeJayWolfy a răspuns:

Ce a zis si Larissa, daca faci sex te dezvolti mai mult si mai repede.

P.S. : Aici e treaba ta daca vrei sa-ti incepi o viata sexuala sau nu, poti s-o faci atata timp cat iubitul tau e protejat happy

| Papusica030303 explică (pentru DeeJayWolfy):

Sper sa ma mai dezvolt daca aleg sa fac acest pas! Multumesc!

| Papusica030303 explică:

Da,ai dreptate! Multumesc!