| SexyGirl32 a întrebat:

>Buna!big grin<
Vreau si eu niste statusuri... ceva de genu: Si nu`mi vine sa cred ca mai demult te iubeam si acum te urasc!straight face
Fundita!

Răspuns Câştigător
| Tsiitsix3 a răspuns:

Din tot ce`a fost nu regret nimic :X Dar acum regeret ca nu mai suntem impreuna. stii. ai fost totul pentru mine happy

Intelege` ca eu nu vreau doar o relatie de`o vara. Inima mea nu bate doar` cand e frumos afara!happy

M-ai pierdut.Nici nu mi-ai dat de ales.Dar a venit altul...mult my bun bineinteles

De azi iti spun pa'pa! Ramai scumpule cu ea!

.Nu te enerva baiatul meu...Nu e nimic de capul tau...Nu vezi cat ai decazut? Ca stai cu panarame ce se ***? M`ai lasat pentru ea, n`am sa te iert in viata mea!winking

Şi poţi să ţipi, că nu te-aud. Şi poţi să plângi, că nu te văd. Şi poţi să pleci, că nu te caut. Şi poţi să faci ce vrei, că nu-mi mai pasă. ♥

Vreau sa nu te bag in seama, sa te ignor, dar nu pot.E ca si cum i-as zice inimi: Nu mai bate. Stop! ♥

Daca ai nevoie de mine nu sunt aici. strig-o pe ea poate isi face griji!

Ai schimbat-o ca pe o haină, acum ai una noua!

Când ea te suna, tu, te făceai că ploua!

●Aş vrea să ştii. să ştii că merg mai departe. Orice ar fi

♥ Mii de nopți amare, așteptând raze de soare. Mii de zile în alb-negru, sperând la pete de culoare! (

♥ Căci la sfârșit rămâne știrea că am plecat, dar amintirea arde încă în piept adâncă precum jarul unui foc. Nu o să uit niciodata cum statea în fața la bloc! (:

♥ A ramas cenușa speranțelor stinse! (:

♥ Te`ai dus prea departe, n`am putut să te`ajung. Acum plâng în memoria celui mai puternic gând! (:

♥ Unde ai dispărut? Când? De ce? Cu cine? Îmi rămâne o imagine și doar niște suspine!

♥ Lucrurile privite cu dispreț cer multă voință. Cu ușurință poți cauza cuiva suferïnță!

♥ Te trezești din vis, și vezi, totul e schimbat, copacii s.au vestejit, și cerul e înnora

Viaţa este o piesă de teatru, iar noi suntem actorii ei. Jucăm cu rolul neînvăţat şi nu e nimeni să ne sufle când ne-am încurcat.

•E prea tarziu sa`mi para rau…Stiu binee!

•Spun ca sunt Ok cand de fapt nu mi`e usor

Amintirile m-apasa si ma dor

•Si imi amintesc de noi, imi amintesc de tine. De zilele in care totul mergea bin

Ne stim de`atata timp si stii ca`s doar a ta...de ce o vorba in vant iti mai atinge inima?straight face

Ma Vrei Inapoi?
Eu Nuwinking
Iti Spun Un Singur Lucru`winking
Nu Miza Pe Faptul Ca M'ai Facut Sa Sufar In Trecut happy
Am Mai Crescut smug!

Din cand in cand iti faci loc din nou in inima mea.nu voi putea uita c-ai fost o parte din ea day dreaming

Azi te vreau mai mult ca ieriii desi mi'ar placea
Sa nu mai dau 2 bani pe privirea Ta. sigh

♥ si-ar fi mai simpluu` si mai usor, sa nu-ti pesee` uneOri :-J! ♥

Aduti aminte cand spuneai '' Nu voi fuma. voi fi cuminte ''. Te apasa acum constiinta care inca te mai minte. Sh nu`i nimeni langa tine care sa te alinte

• >>Pacat ca ignoram pe cei care ne adora... si ii adoram p cei care ne ignora! >>Pacat ca ii ranim pe cei care ne iubesc. si ii iubim pe cei care ne ranesc!;-j

[ crying ]Stai o clipă, priveste inapoi! Adu.tSi aminte de zilele petrecute.n dOoi.sad

Si am inteles perfect. Erai in bratele ei, ce rost avea sa te mai astept?

Eu si Tu?! Neah. Eu si atat!

Chiar dacă el n-o să-mi mai spună " Noapte bună! " sau pe stradă " Bună! ", am prietene care mă sună ca să-mi spună: " Fată, eşti de 1000 de ori mai bună decât aia pe care o sună!

Ne indepartam incet incet, se simte, ma doare!

Poate intr'o zi ma vei cauta, si le vei spune tuturor:Lipseste EA! ♥

Dormeam linistiti in fiecare noapte,
Fericiti ca nimeni si nimic nu ne desparte
Dar toate astea au ramas acum doar amintiri
Ca din pacate toate trec, chiar si-aceste iubiri!

Tu cauti consolare.Plangi ca nu'i usor Dar consolarea n'o gasesti la mine in dormitor >:

E doar fata pentru. care ti-ai fi dat viata, dar din pacate prea tarziu ti-ai dat seama.

Mamii`, iarta`ma ca m`am bagat cu g0lanii`, dar nu` sunt perversa, nu` vreauu` ca altele, banii`! Il iubesc, vreauu` s` fie doar al meuu`, mamiii`. iarta`ma, stii` ca imi pare rauu`!sad

Primul efect : GELOZIA
Cum, cand cu cine.
pff iti cunosc coregrafia
Mandria nu are loc in doi.
Ca ea e prima care naste un razboi

pff. golan` ejtii` golan s mOri`,.
hai date`n ***!
ramai cu nasOalaa tha`.

♥ Nu ♥ pot ♥ sa ♥ uit ♥ cand ♥ imi ♥ spuneai ♥ "♥ Te ♥ voi ♥ iubi ♥ mereu ♥ " ♥ Ca♥ pentru ♥ tine ♥ totul ♥ insemn ♥ doar ♥ eu,♥ au ♥ fost ♥ doar ♥ vorbe ♥ ke ♥ nu ♥ le ♥ pot ♥ uita,♥ ke`mi ♥ dau ♥ speranta ♥ ca ♥ vei ♥ fi ♥ iar ♥ in ♥ viata ♥ mea ♥

♥Vorbim♥ ♥la♥ ♥telefon♥ ♥şi♥ ♥îţi♥ ♥spun♥ ♥că-mi♥ ♥este♥ ♥bine♥. ♥Te♥ ♥mint♥! ♥Bn♥ ♥îmi♥ ♥e♥ ♥doar♥ ♥lângă♥ ♥tine♥!♥

Ce repede ai uitat. oh go on!

Ai inceput cu un sarut love struck totul parea asa usor day dreaming!

Te Iubb Stii sad?
Eu GelOasa? :O
Neah oh go on.
Dar' daca te atingi de el...
O sa regreti ca te'ai nascut :*
FunditSsa`:*? plz

2 răspunsuri:
| Adrian1997 a răspuns:

Te am iubit de mi crepa capul, acum te urasc ca dracu!

| asstamiccateiubbeste20 a răspuns:

Http://asstamiccamelannie.blogspot.com/ click aici pe my blog... sper sa-ti fie de folos:x