| Lolly184 a întrebat:

Da.stiu.stiu aceshi intrebare mereu. Dar nu pot sa nu intreb. Am o mica problema. Eu locuiesc in Canada, si imi place un baiat de 1-2 ani. La inceput am mai vorbit cu el dar acum deloc.Cand ma vede imi zambeste, el de fapt mereu zambeste, nu l`am vazut niciodata sa fie suparat. Ma rog, nu asta conteaza.asa si.cand ma vede imi zambeste asa, mai altfel, nu stiu cum sa ma exprim. Nu stiu cum sa ma bag in vorba cu el, sau sa aflu daca ma place. Id de mess nu pot lua pentru ca nu cred ca are. Are facebook dar mereu mi-a fost aiurea sa il adaug ca prieten.Nu avem prieteni comuni si nu am cum sa ma bag in vb cu el, nu vad ce subiect sa vb cu el. Sa ii spun ca il plac direct nu prea pot, sunt mai fricoasa eu, si mi`e frica sa nu ma faca de ras, sau si mai rau.sa ma respinga. Si da, el este canadian iau eu stiu destul de bine limba engleza. Voi ce spunezti ca ar trebui sa fac? Va rog daca ma puteti ajuta.Mersi:*

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca nu faci nimic atunci pierzi ocazia sa iesi la o plimbare macar cu el, dar daca mai vorbim despre ceva serios, tu trebuie sa intri in actiune pentru ca el nu te cunoaste fa ceva intra in vorba cu el sau prefate si tu cazand jos poate iti da o mana de ajutor sa te ridici.

| Zenithf a răspuns:

Din cate stiu eu la voi in Canada lucrurile sunt un pic altfel, si nu este "batator la ochi" sa il inviti tu pe el undeva, mergeti la o cofetarie sau altundeva si acolo vorbiti si deslegati toate misterele in legatura cu voi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar? esti din Canada? Atunci de ce esti pe TPU. RO? Atentie. RO! Nu stiu ce mentalitate au canadienii, dar nu ar trebui sa ceri parerea unor umili ca noi. Chiar nu ma interesa ca locuiesti in Canada!