Buna din nou fa testul hcg si test de sarcină in fiecare săptămâna dacă așa te simți mai bine știind ca nu ești însărcinată, poate cand vei vedea atâtea teste negative, vei crede.
Dacă imi permiți sa fac o mică glumă, fără răutate cred ca abia peste 6 luni când se vor face 9 luni de la contactul sexual, abia atunci vei realiza că nu ești gravida si să îți treacă paranoia cu adevărat scuze dacă te-am supărat, e o gluma.
Dacă era extrauterina se vedea la eco, si dacă era normală se vedea, 2 doctori nu aveau cum sa greșească amândoi, ai încredere în doctori, dacă ti-au spus ca uterul e gol, e gol. Simptomele tale cu sânii si sangerarea sunt de la tratament si de la dereglări hormonale, ai zis chiar tu ca nu aveai ciclul regulat, deci, ciclul neregulat vine când vrea el, nu are o dată anume.
Nu intelg ce sens mai are sa-ti raspundem tie, odata ce o faci pe proasta si continui sa pui intrebarea asta la nesfarsit?
Intentionezi sa-ti bati joc de noi?
Ia femeie si citeste raspunsurile noastre:
https://www.tpu.ro/utilizator/aaykko/intrebari/
Da nu trebuie să mi răspunzi dacă nu vrei, ce vrei?
Apela la BUNUL SIMIT (daca-l ai) sa nu mai repeti intrebarea, fiindca te putem raporta si ti se poate bloca contul pe acest forum.
Păi puteți să omiteți întrebările mele dacă vă deranjează așa de mult, zic. Mulțumesc pentru toate răspunsurile dumneavoastră?
Eu nu stiu cum mai faci sex daca iti este atat de tare frica de o sarcina. Daca ai facut protejat, lipsit de accidente, nu aveai de ce sa te temi, + sa zicem un test pentru linistea sufleteasca, dar degeaba, trebuie nici sa nu iti mai treaca prin cap acest scenariu. Dar sa te duci la 2 medici, sa treaca 3 luni si sa tot continui cu asta, e nasol tare, iti dauneaza rau. Asa vei reactiona de fiecare data? Lasa paranoia si fii matura de acum incolo. Intelegeam sa iti fie arat de frica de BST, dar nu de o sarcina inexistenta
linarkfts întreabă: