@Monyk, in primul rand sper ca nu esti tu cea care trece prin aceasta chestie atata de dureroasa. Stiu din celelalte intrebari ale tale cat ai suferit din cauza prietenului tau si abia intr-un sfarsit cand lucrurile au inceput sa mearga bine intre voi (din spusele tale), sa se intample una ca asta pai chiar ar trebui sa te puna pe ganduri.
Ar trebui sa te intrebi din ce cauza a ajuns acolo? Este vinovat sau nu? Merita sa stai dupa el? Esti sigura ca vei putea apoi sa ai o viata frumoasa alaturi de el sau vei sta mereu ca pe jar ca nu stii ce urmeaza ziua urmatoare?
Nu stiu cum as reactiona daca as fi in situatia asta, si nici nu vreau/ nu pot sa ma pun intr-o situatie ca asta, pentru ca sunt sigura ca prietenu meu nu ar face ceva atata de grav pentru a ajunge la puscarie, Doamne Fereste!
Daca s-ar intampla inca acest lucru si pana in momentul respectiv am avut cu el o relatie frumoasa, si sunt sigura ca ma iubeste, si merita, l-as astepta.
Dar cum pui tu aici problema, nu pot sa iti spun exact, deoarece numai persoana respectiva care trece prin asa ceva stie ce are de facut. Lucrurile trebuie puse pe o balanta si cantarite foarte bine ca sa nu iti distrugi tineretea.
Tot ce as mai putea sa iti spun este sa meditezi foarte bine la ceea ce vei face, caci ar fi o mare greseala sa faci ceva si mai tarziu sa regreti.
Numai bine!
Eu nu as astepta si nici nu m-as combina cu o persoana de o corectitudine indoielnica.
Nu mi s-ar potrivi parafa de medic alaturi de un recidivist!
Pt ca ma respect, nu as sta niciodata cu un om certat cu legea, indiferent cat mi-ar placea!
Asta e unul dintre principiile mele de viata!
Pai depinde de timpul care ar trebui sa stea acolo. daca nu e vb de ani,da l-as astepta,pentru ca nu as putea sa l las fix cand a dat de greu.
l-as astepta in speranta ca atunci cand ar iesi,ar iesi cu o alta mentalitate,cu alte planuri pentru viata,nu sa faca iar ce a facut pentru a se intoarce inapoi.
totodata,as incerca sa i trimit scrisori,pentru ca nu vreau sa mi imaginez cat de greu e acolo,singur,innebunesti si probabil o scrisoare de la pers iubita ar inseamna f mult.
dar cum ti am zis,daca ar fi vorba de ani,nu as putea astepta, pentru ca viata merge mai departe si fiecare trebuie sa plateasca pentru greselile facute, si cand a facut ce a facut trebuia sa se gandeasca si la consecinte...
Hmmm depinde din ce cauza a ajuns acolo, acolo poti ajunge din di mai multe chestii grave sau pur si simplu dintr-o problema, exemplu se judeca cu cineva si ajunge la puscarie pentru un an, sau poate ajunge la puscarie pentru furt, bataie, omor, si alte chestii mai urate. acum depinde si ce fel de om este, sunt oameni in puscarie care sunt foarte de treaba si au ajuns dintr-o prostie. ce pot spun este sa te gandesti bine.
In cazul meu nu, dar sfatul meu e sa il astepti sa iasa di situatia asta destul de dificila pentru el si sa fi langa el acum cand el este la greu. Asta incazul in care sunteti asa cum ai spus si te-ai adresat in intrebarea ta. dar daca nu v-ati inteles, si te-a facut o perioada destul de grea cat ati fost impreuna, sugestia mea e una simpla si usoara, FUGI CAT POT DE REPEDE.asta e sansa ta.
daca doresti sa vb mai multe te invit pe nicaflorin83@yahoo.com unde am putea sa vb tot de iti doreste sufletul.
am o rugaminte, incazul in care vei acepta sa vb pe mesanger te rog sa specifici de unde ma cunosti si cum am ajuns sa luam legatura.
multumesc
te astept sa vb mai ulte.
E foarte greu mai ales atunci cand iubesti, acum trebuie sa vezi de ce a ajuns acolo, iar daca a ajuns acolo asta spune ceva si despre el ce fel de comportament sau legaturi sau lucrui pe care le-a facut. Daca si el te iubeste e bine dar daca te iubeste nu sa gandit iniante la tine? ca te va face sa suferi? tu ce persoana vrei sa ai langa tine? Crezi ca in puscarie se invata lucruri bune? poate da sau nu? Pana la urma u ce vrei sa fi fericita sau sa ai probleme mereu. Uni oameni se schimba dar uni schiteaza schimbarea pe fata dar nik. Trebuie sa te gandesti bine si daca se merita, daca el te-a respectat pana acum te-a iubit a fost lnaga tine nu te-a facut sa suferi a fost fidel sincer etc, merita sa astepti daca ai incredere in el. Daca ai suferit gandeste-te bine ce vrei! PAX ET AMOR
Cu parere de bine nu nu am trecut niciodata peste aceasta dar eu as crede ca daca intr-adevar de o dragoste adevarata atunci merita sati atsepti iubirea...
E foarte greu mai ales atunci cand iubesti, acum trebuie sa vezi de ce a ajuns acolo, iar daca a ajuns acolo asta spune ceva si despre el ce fel de comportament sau legaturi sau lucrui pe care le-a facut. Daca si el te iubeste e bine dar daca te iubeste nu s-a gandit iniante la tine? ca te va face sa suferi? tu ce persoana vrei sa ai langa tine? Crezi ca in puscarie se invata lucruri bune? poate da sau nu? Pana la urma u ce vrei sa fi fericita sau sa ai probleme mereu. Uni oameni se schimba dar uni schiteaza schimbarea pe fata dar nimic. Trebuie sa te gandesti bine si daca se merita, daca el te-a respectat pana acum te-a iubit a fost lnaga tine nu te-a facut sa suferi a fost fidel sincer etc, merita sa astepti daca ai incredere in el. Daca ai suferit gandeste-te bine ce vrei! PAX ET AMOR
Eu nu am trecut prin astea si sper ca nici tu.
Dar sa zicem ca daca mi s-ar intampla si ar trebui sa astept acea persoana daca m-ar iubi cu adevarat ca doar e evident. Daca nu m-ar iubi nu as ezita de clipa si as lua totul de la A.sa stii ca deodata ce el nu te mai iubeste nu prea mai are rost sa stai si sa il astepti.Si inca ceva.Sa zicem ca motivul din care a intrat in inchisoare e ca a omorat un om. daca ar fi fost acesta motivul te asigur ca nu as mai sta cu el pentru ca:
1)Poate caa rudele decedatului au foarte mare boala pe criminal si m-ar denunta si pe mine.De ce sa stau eu in inchisoare cand imi pot trai viata.Deci asta ar cam fi prima varianta
2)Daca a omorat un om eu nu as mai sta cu el pentru ca asa ar putea proceda si cu mine.
Acum depinde de situatie si de prietena pentru ca daca iti doresti sa stai cu el ori vei muri ori vei ajunge la inchisoare daca el ar omora in om.Scuze dar asta e varianta mea si mi-o repsect:*.
Pa pa sper ca te-am ajutat