anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,,, daca am 14 ani si vreau sa fac avort trebuie sa vina si parintii mei sa semneze ca isi de acurd sau poate sa vina iubitul meu care are 18 ani? Va multumesc

14 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Trebuie sa fie prezenti amandoi parintii si sa semneze, fiindca este destul de posibil sa-ti pierzi viata sau fertilitatea in urma acestei manevre. Iubitul tau va fi supus, evident, unei anchete penale, deci prezenta lui nu este necesara si nici de dorit (e posibil sa fie deja arestat in momentul in care se produce internarea si intreruperea de sarcina). Daca ai posibilitati financiare, te sfatuiesc sa faci aceasta interventie in Anglia sau Italia, unde mortalitatea este mult mai mica.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
banuiesc ca intrebi pentru prietena ta nu? tu chiar crezi ca este o joaca un avort? daca parintii nu vor fi instiintati, si in urma acestui avort fata isi pierde viata, ce zici? daca ai 18 ani, si te-ai incurcat cu o minora, de ce nu ti-ai luat masurile de protejare? de ce pentru placerea voastra, o fata va ramane cu sechele/poate sa nu mai aiba sansa sa fie mama/ori poate sa sfarseasca tragic..atunci cum vei raspunde in fata parintilor? daca tot esti major, fii barbat pana la capat si asuma-ti responsabilitate in totalitate.
O zi bunahappy

| AlexanderAdrian a răspuns:

Inteleg ca tu esti de fapt prietenul de 18 ani fiindca te numesti vladut si esti pe aici din 2010.

Bantuie pedofilia observ, in rest ce sa mai zic...

suntserios
| suntserios a răspuns:

Singurul loc unde se poate duce prietenul tau de 18 ani, sau ma rog tu... este sectia de politie sa se predea pentru pedofilie

| Fatamuntilor a răspuns:

Ai uitat sa specifici ca scrii pentru prietena ta.
DA, prietena ta are nevoie de acordul parintilor pentru un avort.Doar nu isi scoate un dinte.
Si tu ai cam incurcat-o pentru ca ai facut sex cu o minora.(art.198, cod penal)http://legeaz.net/cod-penal-actualizat-2011/art-198-cpen.
In momentul in care fata se prezinta la doctor politia, protectia copilului se autosesiseza.
Parintiii ambelor parti ar trebui informati cat mai urgent.

| Alcyon a răspuns:

Draga Vladut, ai incurcat-o rau de tot. S-ar putea sa ajungi la puscarie pentru corupere de minori. Un avort nu e o joaca, mai ales la 14 ani. Fata are sub 15, prin urmare e nevoie de acordul parintilor ca sa faca avort. Daca avea peste 16 ani, era alta poveste... Cel mai bine ar fi, sa cereti ajutorul unui adult. Sa nu cumva sa incerce sa-si provoace avortul singura sau mai stiu eu ce, ca poate sa moara.

| varcolaccc a răspuns:

Deci esti gay, si ai rămas însărcinat? Ca asta imi dai de inteles. Apropo asta nu se poate laughing

| Captoresque a răspuns:

Te cheamă Vlăduț, ai 14 ani și ai rămas însărcinat...Interesant, mă duc să chem Animal Planet că aparent avem un caz interesant de seahorse breeding manifestat la specia umană. Sweet.

| fotbalistata a răspuns:

Nu vreau sa fiu rea, si nici sa te sperii.pacat ca ai ajuns pana aici. dupa cum si ziceam la altii ca percentualul fetelor gravide la 14 ani a crescut.in fine.in primul rand ca sa faci avort da trebuie semnatura parintilor. iubitul ar putea fi acuzat penal.gandeste te bine inainte sa faci avort, este un suflet mic ce creste in tine, stiu ca nu esti pregatita si esti inca o fetita dar trebuia sa te gandesti inainte.nu e vorba numai de pacat aici.iti vei da seama numai atunci cand gasesti iubirea adevarata dupa 20 de ani, si vei incerca sa fii mama si poate ca nu vei mai putea. de ce unii se gandesc la avort si altii ar da orice sa aiba un copil? de ce Doamne?

| danielamirela a răspuns:

Mai bine erai tu avortata de maicata! si poti face in asa fel incat sa nu fie si parintii de fata. dar esti o copila si ala si-a batut joc de tine, nu sti decat ce iti zice ala

| Daniel_Gandac_1991 a răspuns:

Nu face pacatul asta, e cumplit! veti suferi cumplit, deoarece pierderea acestui copil, nu inseamna disparitia lui decat fizica, dar constiinta permanent te va chinui. Fugi de pacatul asta, nu te lasa amagita...
Cu durere iti spun ca un avort e o moarte cumplita de OM, o rana in obrazul milostiv al lui Dumnezeu. Nu omori un om, pentru ca greseala iti apartine. Acea viata din pantece e VIATA de la Dumnezeu si nu tu ai creat-o, si daca omori viata sadita de Dumnezeu vei plati scump tare! Maicuta Domnului sa te lumineze sa nu recurgi la un asemenea pacat! O sa ma rog sa va lumineze Dumnezeu!

| ywar a răspuns (pentru Daniel_Gandac_1991):

10+++++++++++ Am plans citind raspunsul tau... E trist, e cumplit de trist!