anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca am 23 de ani si nu am avut niciodata o iubita. Nu ma deloc experienta in ceea ce priveste relatiile si lucrurile intime ca sarutul sau contactul sexual. Oare fetele accepta o relatie cu un baiat cu istoric 0?

Răspuns Apreciat de Editori
| Frank51 a răspuns:

Exista fete, intr-adevar foarte putine, care asta cauta. De obicei nu o sa le vezi in oras, la club, la cafenea, sau mancand seminte in parc.

Oricum, nu e ca si cum scrie pe capul tau ca nu ai experienta, degeaba gandesti asa si ramai neincrezator. Incearca sa te intalnesti cu fete mai des, vorbeste cu ele, invata despre ele si asa o sa cuprinzi experienta chiar fara sa fii intr-o relatie cu una.

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Daca prezinti interes =ai un aspect fizic placut,nu are nici o legatura asta,nu spui asta din prima,asta nu e o lauda,fetele nu aprecieaza virgini,nici alti masculi,practic esti vazut naspa de catre multi,dar repet totul e sa emiti interes altora, baga banii in tine,sala, sport, mancare sanatoasa, haine, freza, dezvoltarea personalitati

| Violleta2022 a răspuns:

De ce nu?
Mai sunt si fete care nu au avut ocazia sa faca sex sau sa aiba un iubit pana la varsta asta.
Iti trebuei rabdare sa ajungi a cunoaste pe cineva ca tine

| Freya1 a răspuns:

Da,mai sunt fete care accepta sa nu ai o experienta vasta in ale sexului.
Atata timp cat sti sa te comporti, sa respecti, sa oferi afectiune si doresti o relatie si sa iubesti, poti si tu sa iti gasesti jumatatea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pana sa ajungi la contact intim sau relatie dureaza, necesita sa te faci placut, trebuie doar sã n-o strici pe parcurs.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pe scurt, nu. Una e să-ți spună nu știu care de pe internet că așa vede ea în fanteziile ei ipotetice că da, în momentul în care nu are nimic de-a face cu tine și alta se întâmplă de fapt în realitate. Crede-mă că sunt exemplul viu. 35 de ani și nu m-a băgat nici una în seamă pe motivul ăsta în mod specific. "Succes"!

| Jonas94 a răspuns:

Depinde de la caz la caz. Nu este important să știi, important e să pari că știi.
Și de asemenea nu trebuie neapărat să știe, din prima, poate să afle mai târziu.

| Anabela777 a răspuns:

Dar ce vei face? La prima intalnire te duci la ele si primul lucru pe care-l spui este ca n-ai avut niciodata vreo prietenă? Nu-i nimic dificil in sarut, iar legat de contactul sexual te poti informa de peste tot ca sa capeti niște cunostinte. Si chiar daca te intreaba(desi nu cred)iar tu ii raspunzi, nu cred ca o sa-i pese cine stie ce.

| Renato_Turcu_1989 a răspuns:

Acum nu vreau sa fiu misogin dar depinde si de tine....intelegi tu iar treaba cu fetele, in pnm pe pamant sunt de 3x mai multe fete decat baieti si tu vaiti? stai calm orice om isi are randul lui