| numeandprenumeu1 a întrebat:

Buna!
Daca am facut sex neprotejat cu iubitul meu, dar el nu si-a dat drumul in mine, menționez si a dat afara pe burta mea credeți ca e vreo sansa sa fi fost un lichid preejaculator si sa raman gravida?

45 răspunsuri:
| Robert2526 a răspuns (pentru Madaxo97):

Vezi ca aia prin articole de genul acesta folosesc chatgpt, asa ca nu te increde prea mult in ce gasesti acolohappy ma rog, o las asa, nu mai imi bat capul happy

| Madaxo97 a răspuns (pentru Robert2526):

Fereasca Dumnezeu, ai fost in stare sa spui efectiv ca minte medlife si site-urile de genul, site-uri autorizate, folosind chatgpt laughing mor laughing. Ai dreptate, nu ne vom înțelege niciodată, ești prea fixist si încăpățânat, nu poți aceepta o parere din afara cutiei tale, ce stii tu, ala e adevărul suprem, bineee. Du-te stai de vorba si cu niște doctori ginecologi ca se vede ca nu ai facut asta niciodată. Oamenii aia nu au facut scoala aia de fraieri si stii tu mai bine decât ei.

Dar nu trebuie sa ma crezi pe mine ca sunt texte scrise de chatgpt. Te poti convinge singura

https://www.medicover.ro/......,817,n,295

Uite de exemplu aici, pe langa structura textului, acesta are hibe grave, imposibil sa fie scris de un medic. Doar deschide ochii...

Ok, mama lui de chat gpt si A. I., Atunci fa in felul următor, du-te direct la clinică si întreabă pe doamnele de la ghișeu de acolo daca informațiile de pe site sunt adevărate laughing eu cred ca cele de la medlife suntwinking

Sunt adevarate 90%, chatgpt nu e asa de rau, dar pentru chestii mai "sensibile" are probleme happy

Cat despre medlife, chiar sunt probleme, textul are partial diacritice, are pasaje in care se repeta asupra unor aspecte, sunt mici informatii eronate + tipul de formulare specific softurilor AI. Pentru mine este suficient sa pun sub semnul intrebarii informatiile prezentate acolo happy

Https://www.medlife.ro/......-tratament

Uite ce poate medlife, aici e un articol care e mult mai concret scris de AI :) Adica e copy paste si mai si au la bibliografie 2 articole care nu au nicio legatura cu textul lor :)))

Din nou, ce te oprește sa mergi direct la ei la clinică, sau direct la facultate de medicină sa aflii răspunsurile corecte la întrebări de fertlitate de la niste oameni specializați, profesori, doctori, daca in internet nu ai încredere din cauza baubau-lui de chatgpt laughing poate doar redactorul site-ului e puțin agramat de asta nu are diacritice, si baga text de umplutura cu pasaje care se repeta pentru ca așa fac toți pe bloguri/site-uri, pentru a înțelege lumea mai bine. Nu ai nicio dovadă ca e vorba de un soft A.I. la butoane happy

Pai nici nu trebuie sa am eu o dovada, daca vrei sa ma crezi bine, daca nu mergi inainte asa cum crezi tu. Nu mi-am facut un scop din a te convinge pe tine de ceva. Rolul discutiei mele cu tine este in primul rand pentru ca imi place, zambesc, ma amuz, este o persoana amuzanta. Imi spui acum ca redactorul site-ului este agramat. dar imi ceri sa am incredere in ce scrie el laughing

Eu nu am intrebari despre fertilitate dar imi plac raspunsurile tale legat de acest subiect. Ai un mod amuzant de a intelege lucrurile. Pur si simplu e o placere vinovata a mea sa iti citesc raspunsurile si imi place sa te provoc sa scrii happy

"Pur si simplu e o placere vinovata a mea sa iti citesc raspunsurile si imi place sa te provoc sa scrii "- Observ laughing poate este un mod amuzant de a înțelege lucrurile dar nu este nici gresit, trebuie sa iei si asta in calcul, doar pentru ca nu iți place tie parerea cuiva nu înseamnă ca este greșita. Si eu amuz maxim la încăpățânarea ta, poate nu ma crezi pe mine dar sper ca vei întâlni într-o zi persoana care te va face sa crezi ca "adevărul tau nu e singurul adevăr", tu ai parerea ta, eu o am pe a mea, niciunul din noi nu stie exact cu adevărat legile naturii, bilogia, până la capăt, am dreptate? In viață nu este totul rațional, corect "biologic", uneori natura si corpul uman te pot surprindewinking, asa ca, nimeni nu stie exact nimic concret.

Doar ne contrazicem.mie imi place mult, asta e, ce sa fac... daca imi place.

Lamurim cum e cu perioada fertila? ne intoarcem la primul meu mesaj? ti-l redau aici din nou

Un ovul "traieste" pana la 20-22 de ore, dar in medie, nu mai este viabil dupa 8-10 ore.

Fereastra in care poti sa ramai insarcinata este in fiecare luna ee aproximativ 10 ore. uneori mai putin.

Desi ovulul traieste putin, spermatozoidul traieste mai mult ( O sa gasesti si ca ar trai 7 zile...in realitate insa, media e de cam 3 zile)

Daca ejacularea nu are loc in vagin, mai exista posibilitatea ca spermatozoizi de la ejaularea anterioara sa fie inca prezenti ( aici o sa auzi ca ar rezista pana la 7 zile, dar nu e adevarat, e vorba doar de o perioada limitata, poti lua sa zicem 12 ore ca perioada de referinta)

ce e gresit aici si ce am zis eu de ai simtit nevoia sa ma contrazici?sad

Ti-am mai arătat odata laughing si anume partea asta in primul rând : "Fereastra in care poti sa ramai insarcinata este in fiecare luna ee aproximativ 10 ore. uneori mai putin." - Fals.
Si ai simțit nevoia sa tai si din durata de viață a spermatozoizilor, ba chiar foarte mult, de la 5-7 zile de viata ai ajuns la perioada de 12 ore, wtf. Bine ok, sa zicem ca ai facut pipi si i-ai spalat dupa 12 ore de pe" țeavă", si nu mai e niciun risc, doar daca nu ejaculează in vagin baiatul, desi nu este ceva ce poți controla 100%, din nou intram in discuția cealaltă despre abținerea ejacularii la bărbați si cum absolut toti o pot face ca stii tu, ca asa spui tu, i-oi fi întrebat tu pe toti, ai facut un sondaj ceva de stii asa bine.

Spermatozoizii pot trai in vagin pana la 7 zile.
in uretra masculului nu traiesc atat happy Ma rog, am avut o zi grea, dar ne mai intersectam noi happy

Pai nu ma refeream la cei din uretra, doar ce am spus ca pe aia ii speli prin pipi, ma refeream la cei din ejacularea de la care barbatul nu se poate abține mereu happy

Pai e vina mea ca citesti pe diagonala si te iei de mine?

| sofisis a răspuns:

Da, exista mereu risc de sarcina atunci cand se face neprotejat.