| thebest909 a întrebat:

Buna, daca am facut sex neprotejat cu prietena mea, s-a urcat pe mine si nu a apucat sa o bag foarte adanc deoarece am simtit ca imi vine sa ejaculez,am strans si am ejaculat afara(atunci am si avut orgasmul,cand deja o scosesem,am ejaculat instant), e vreo sansa sa fi scapat in ea fara sa simt? Lichid seminal nu am avut pentru ca m-am sters inainte si chestia asta nu a durat decat vreo 5 secunde,pe final,la insistentele ei. Ea nu se afla la ovulatie, dar nici pastila de a2-a zi nu vrea sa ia (din ceva motive), e vreo sansa sa ramana insarcinata?

Răspuns Câştigător
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu prea sunt, după părerea mea. Așa că poți fi liniștit.

9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Emilian65 a răspuns:

Nefiind la ovulație, șansele de a ramane gravida sunt foarte mici, tinzând către zero.

| sammie a răspuns:

Da, si fain ca ai facut neprotejat! Bine, vere! Si dupa aceea iar sa mai faci si sa te dai ranit ca poate ai lasat-o pe una gravida. Copii de 15 ani pf.

| thebest909 explică (pentru sammie):

O greseala, a fost pentru prima data si ultima, dar raspunsul tau nu ma incalzeste cu nimic. Eu unul nu cred, dar am vrut sa vad si parerea altora. laughing

| sammie a răspuns (pentru thebest909):

Nu am vrut sa te incalzesc cu nimic laughing

| thebest909 explică:

Rectific: Sanșe stiu ca sunt, dar as vrea sa stiu in ce masura (mari, mici).

| Stropdeparfum a răspuns:

Sansele sunt imense, mai degrabă sansele sa nu fie ar fi de maxim 10%, poate nici atat

| thebest909 explică (pentru Stropdeparfum):

De ce sunt imense, argumenteaza?