Bună!
În aceste condiţii NU ai cum să rămâi însărcinată, stai liniştită!
Toate cele bune.
Inainte de ejaculare de obicei apare si lichidul preejaculator, dar daca prezervativul nu era rupt nu e nici un risc
Stii ca e o vorba: sexul 100% sigur, e ala pe care nu-l faci. Si cand traversezi strada, exista un anumit risc sa dea o masina peste tine. Nu stam sa ne gandim la asta insa, pentru ca n-avem cum sa ne inchidem toata ziulica in casa. Prezervativul e sigur cam 90%. Nu stiu daca e chiar 98% cum scrie pe ambalaj, ca uneori se exagereaza procentul, ca sa se vanda marfa. Acum, depinde si de cat de fertila esti, ca-s femei care raman gravide cu tot cu prezervativ si AC iar altele care se chinuie ani de zile sa aiba un copil. Cel mai bine (parerea mea) e sa folosesti doua metode in acelasi timp (ex. prezervativ si metoda calendarului sau coitus interruptus).
Am folosit prezervativ si nu eram in perioada fertila, conform calendarului(am ciclu regulat).Si se poate adauga si coitus intrreruptus...cand a simtit ca ii vine, a scos-o cu grija.
Nu te mai stresa aiurea. Daca te tot gandesti la asta, nu te mai poti bucura de viata sexuala cum trebuie.
AlexEjmecheru întreabă: