| Roxana_Cristina_1996_UvOH a întrebat:

Bună! Dacă am rămas însărcinată și contactul sexual în luna respectivă a fost o dată cu prezervativ, în perioada fertilă și în rest, folosind metoda retragerii, care este varianta de a fi rămas? Prezervativul nu s-a spart. Putea să se scurgă ceva lichid?
Am folosit metoda retragerii ani de zile și nu am pățit nimic până acum… mulțumesc!

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu a retras-o la timp.

| Madaxo97 a răspuns:

Cel mai probabil partide repetate de sex, așa am rămas și eu însărcinată. Când faci sex de mai multe ori pe zi, metoda retragerii e inutilă, pentru că rămân pe uretră spermatozoizii de la ejaculările anterioare, care se scurg în vagin fără ca bărbatul să simtă în timpul sexului, iar metoda retragerii e fix degeaba. Această metodă funcționează doar dacă nu a existat ejaculare cu 24 ore înainte de actul sexual.

| Andrei5001737 a răspuns (pentru Madaxo97):

Păi și chiar dacă merg la băie și ma și spăl între reprize tot sunt șanse să rămână?

| Madaxo97 a răspuns (pentru Andrei5001737):

Bineînțeles, că nu ai cum să te speli în interiorul penisului pe țeavă, și nici dacă faci pipi nu speli toți spermatozoizii de acolo, unii mai pot rămâne, cel mai sigur la partidele repetate e bine să folosești prezervativul

| Roxana_Cristina_1996_UvOH explică (pentru Madaxo97):

Deci să exclud momentul cu prezervativul…

| Madaxo97 a răspuns (pentru Roxana_Cristina_1996_UvOH):

Da, nu are importanță, dacă ați făcut sex de cel puțin 2 ori in aceeași zi folosind doar metoda retragerii, atât a fost nevoie si ai rămas gravida. Probabil ți-ai calculat și perioada fertilă greșit, și ai nimerit sexul neprotejat fix în ziua ovulației și aia a fost. Ia anticoncepționale pe viitor, sau pune-ți sterilet, ca să faci sex cât vrei fără grija unei sarcini, metoda retragerii sau a calendarului nu funcționează mereu.