| iuliajuly a întrebat:

Daca am scurigeri vaginale maroni, dureri abdominale si am sani inflamati si ma dor s-ar putea sa fiu insarcinata? mersi multt

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E posibil sa fii insarcinata, dar poate fi si o menstruatie in cadrul unor dereglari hormonale. De asemenea, poate fi si un avort incomplet. Fa-ti maine test de sarcina din urina de dimineata si, mai ales daca e pozitiv, du-te urgent la ginecolog. Daca e negativ, mai poti astepta doua zile, sa-l repeti si abia apoi sa te duci la ginecolog.

| catthshshshs a răspuns:

Daca ai avut relatii neprotejate e posibil sa fie o sarcina.Sau poate fi un semn ca se apropie menstruatia, sau o infectie.Mergi la medic.

| emilia21 a răspuns:

Buna totul e posibil, cel mai bine fa un test de sarcina, nu as vrea sa zic ca esti, dar e posibil, daca ti-a intarziat menstruatia. indicat ar fi sa te duci la un ginecolog, e mai bine asa, si afli mai repede daca esti sau nu! bafta si sa fie cum vrei tu!

| mihaa a răspuns:

Scurgerea vaginala maroo, poate fii semnul ca apare menstruatia daca este perioada aceaia cu 2 zile inainte de menstruatie si daca este intre atunci poate fi o infectie vaginala, iar de sarcina, nu stiu ce sa zic, fa un test de sarcina

| Andreia1 a răspuns:

Pai intai intrebarea este daca ai avut relatii sexuale, dupa aia te intrebi. Ca sa scapi de nelamuriri fa un test de sarcina.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bun e un test de sarcina... daca nu ti-a venit menstruatia luna respectiva in care ai avut relatii sexuale. e posibil.insa testul de sarcina este cel mai bun :-s